Karşı şeride geçen otomobil cip ile çarpıştı: 1 ölü

Yayın: 15:56 - 16.11.2011
Güncelleme: 15:56 - 16.11.2011

Maltepe’de, ter yöne giren otomobil, cip ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yaşar Uzun olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin aşırı hız yaptığı öne sürüldü.
Kaza, Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kullandığı 34 TD 2698 plakalı otomobili ile aşırı hızlı bir şekilde Kadıköy istikametinde seyrettiği öne sürülen Yaşar Uzun (22), kontrolünü kaybedince yoldan çıkarak önce orta refüje çıktı. Refüjdeki iki ağacı deviren otomobil, daha sonra karşı şeride geçerek Kartal İstikametine seyir halinde bulunan Seda Kesen yönetimindeki 34 SE 960 plakalı cip ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle parçalara ayrılan ve motoru yerinden fırlayan otomobil içerisindeki sürücü Uzun, ağır yaralandı. Cip sürücüsü Seda Kesen ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkartılan Uzun, yapılan tüm müdahalelere rağmen ambulansa bindirilemeden hayatını kaybetti. Uzun’un cesedi, morga kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar, Uzun’un kullandığı otomobilin aşırı süratli bir şekilde seyrederken kontrolünü kaybederek önce orta refüjde bulunan ağaçları yıktıktan sonra karşı şeride geçtiğini öne sürdü. Vatandaşlar, otomobilin daha sonra Seda Kesen yönetimindeki cip ile çarpıştığını söyledi.

 

İstanbul CHA

Exit mobile version