Ve.. Aşk Bostancı Gösteri Merkezinde!

Yayın: 14:42 - 17.11.2011
Güncelleme: 14:42 - 17.11.2011

Albümleri ve besteleriyle Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Gökhan Tepe geçtiğimiz Nisan ayında sanatının 15. yılına özel çıkardığı “Aşk Sahnede”albümünün ilk İstanbul konserini vermeye hazırlanıyor.

Önce “Kırmızı Halı” ile yaz aylarına kıpır kıpır bir giriş yapan sanatçı, ardından sonbaharda kliplendirdiği “Yalan Olur” şarkısı ile en çok dinlenen şarkılar arasındaki yerini aldı.

Ebru Gündeş’in ardından İbrahim Tatlıses, Beyazıt Öztürk, Mustafa Sandal ve Demet Akalın’ın da çıkacak olan albümlerinde besteleri bulunan Gökhan Tepe ayrıca yeni yılda bir sinema filmiyle de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nisan ayında vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri için zamanının çoğunu Marmaris’te geçiriyor.

Sürprizli Konser;
26 Kasım Cumartesi günü Saat 21:00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserin provaları için çekim aralarında İstanbul’a gelen Gökhan Tepe‘nin sevenlerine iki ayrı sürprizi de var. Konserindeki görüntülerinden “Söz“ adlı şarkısına klip çekecek olan sanatçı, aynı zamanda konsere bilet alanlar arasında resmi facebook ve twitter adreslerinde yapılacak olan yarışmada, 10 şanslı dinleyicisine tanışma fırsatı sunacak. Sanatçı, dünden bugüne hit olan şarkılarını seslendireceği Bostancı sahnesinde aynı zamanda Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nden de eserler seslendirecek.

Exit mobile version