SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Durmuş, Zor bir karşılaşma oynadık!.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş çok zor bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

Durmuş; “Rakibimizin bulunduğu konum itibariyle karşılaşmanın oldukça zor geçeceğini biliyorduk.

Olumlu futbol oynayarak zirvede yer alan takımlar ve alt sıralarda bulunan takımlar arasında oynanan karşılaşmalarda, futbol anlamında fazla farklar oluşmuyor. Yani kimin kazanacağı belli olmuyor, her maç kendi içerisinde çok zor.

Giresunspor takımı bu haftaya kadar hiç maç kazanamadı, beraberlikleri çok olan bir takım. Olumlu futbol oynuyorlar ama bu olumlu futbollarını sonuca yansıtamıyorlar.

Birlikte oynayan, son haftalarda çıkışta olan bir ekip fakat bunu sonuca yansıtmada sıkıntı yaşıyorlar.

Bizim açımızdan çok zor bir karşılaşmaydı ve gerçekten öyle de oldu. Üç haftadır kazanamıyorduk, bugün daha istekli daha olumlu oynadık. Çok pozisyon bulmamıza rağmen rakibe pozisyonlar da verdik.

Üç hafta sonra kazandığımız için çok mutluyum. Giresunspor takımına bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum.

Mücadele gücü yüksek, istek ve arzulu mücadele eden oyuncularımı kutluyorum.” dedi.

Önder, Kazanmak için hazırlandık ve oynadık!

Kartalspor’un golcü ismi Önder Çengel istedikleri sonucu almak için hazırlandıkları ve oynadıklarını belirtti.

İlk başta takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, zorlu bir mücadeleydi.

Önder: “Giresunspor takımı çıkışı yakalamak için arayış içerisindeydi, bizde bunun bilincindeydik. Bizde üç haftadır istediğimiz puanları elde edemedik ve bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu almak için hazırlandık ve oynadık.

Karşılaşmanın 30. Dakikasında golü bulduktan sonra oyuna hakim olduk ve daha iyi oynadık. Karşılaşmanın ikinci yarısında yakaladığımız pozisyonlarda biraz daha sabırlı olsaydık skor daha farklı olabilirdi.

Yinede üç puan bizim oldu, mutluyuz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Boluspor karşılaşmasından da inşallah üç puanla döneceğiz.” dedi.

Hamza, Bugünkü galibiyete çok ihtiyacımız vardı

Kartalspor takım kaptanı Hamza Gezmiş karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında Kartalspor taraftarından ve Kartal halkından takıma sahip çıkmalarını istedi.

Hamza; “ Bugünkü galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Son üç karşılaşmada iyi bir görüntü çizemedik. Bu galibiyet toparlanmamız adına ciddi anlamda iyi oldu.

Program nedeniyle sıkışık bir hafta içerisindeyiz. Yedi günde üç maç oynuyoruz, bu maçları iyi değerlendiren lig’de iyi bir yere geliyor. Biz bu üç maçın ikisinden dört puan çıkarttık, Pazar günü Boluspor ile karşılaşacağız. O maçta bizim için çok önemli, kendi adımıza lig’deki sıralamamızı belirleyecek karşılaşmalardan bir tanesi. Bu karşılaşmadan da iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca Kartalspor taraftarlarına ve Kartal halkına bu takıma sahip çıkılması yönünde çağrı yapmak istiyorum, çünkü onların vereceği destek bizim ligdeki konumumuzu belirleyecek. Bu desteğe ihtiyacımız var, bize sahip çıksınlar diyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio