Öztaner, Üst sıralarda tutunmak istiyoruz!

Yayın: 14:07 - 25.11.2011
Güncelleme: 14:07 - 25.11.2011

Giresunspor ve bu hafta oynanacak olan Boluspor-Kartalspor karşılaşması hakkında bir değerlendirme yapan Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, Üst sıralarda tutunmak istiyoruz dedi.

Öztaner; “Bu hafta içi sahamızda Giresunspor ile zorlu bir karşılaşma oynadık. Rakibimizin acil puana ihtiyacı vardı bizde üç haftadır kazanamıyorduk. Çok zor geçeceğini bildiğimiz bir karşılaşma oynadık. Saha ve seyirci avantajımızı da iyi değerlendirerek galip gelmesini bildik.

Amacımız puanımızı yükselterek üst sıralardaki yerimizi korumaktı. Zor maçı kolaya çevirerek kazanmasını bildik.

Seyircimiz bu karşılaşmada bize çok olumlu destek verdi. Daha önce bazı hatalarından dolayı yüklü bir ceza almıştık, kendileriyle diyalog kurduk ve Kartalspor seyircisine yakışan vakur bir şekilde bize destek verdiler. Seyircimize çok teşekkür ediyorum.

Pazar günü deplasman da Boluspor ile önemli bir maç yapacağız. Boluspor üst sıraları zorlayan bir ekip. Bu hafta deplasman da Konyaspor ile berabere kaldılar, onlarda kendi sahalarında oynayacakları maça çok iyi hazırlanıyorlardır diye düşünüyorum.

Takımımız Giresunspor galibiyetinden sonra gevşemeden, bu maçın önemini bilerek hazırlanıyor bu yüzden iki gün önceden Bolu’da kampa girdik.

Biz teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz, deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyacaklarını tahmin ediyorum. Şimdilik yerimizi korumanın, üst sıralardan kopmamanın hesaplarını yapıyoruz. İnşallah Bolu’dan puan yada puanlarla ayrılırız” dedi.

Exit mobile version