Kartal’da Yılmaz Morgül Ve Murat Teker’den TSM Ziyafeti..

Yayın: 13:54 - 03.09.2009
Güncelleme: 13:54 - 03.09.2009

Türk Müziği’nin usta ismi Yılmaz Morgül ve kendisi de bir Kartallı olan müzisyen Murat Teker, Kartal Festivali’nde sanat müziği ziyafeti sundular. Müziğe gönül vermiş usta sesler, seslendirdikleri şarkılarla Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattılar. Geç saatlere kadar süren konser, katılımcılara plaket verilmesiyle sona erdi.

Kartal Meydanı’ndaki gece, Murat Teker’in konseriyle başladı. Murat Teker, Türk Sanat Müziği’nin seçkin şarkılarını ustaca yorumlarken, dinleyenlerden yoğun alkış aldı. Konser bitiminde yorumcuya plaketini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına, belediye meclis üyesi Atilla Duman verdi.

Müzikli gecenin diğer konuğu olan Yılmaz Morgül konserine “Elveda İstanbul” adlı şarkıyla başladı.  Her bir şarkısında alkış yağmuruna tutulan Morgül, dinleyenlerden tam not aldı. Klasik eserlerin yanı sıra günümüzün sevilen şarkılarını da ustaca seslendiren sanatçı, hareketli parçalarıyle her yaştan dinleyiciyi sahne önünde oynattı. Şarkılarındaki başarısını, yaptığı esprilerle de pekiştiren Morgül, Karadeniz fıkralarıyla hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi. Sanatçı konserini “Elveda İstanbul” ve “Annem” gibi duygusal parçaları seslendirirken seyircilerin oldukça hüzünlendiği görüldü. Yılmaz Morgül hayranları, her bir şarkıda sanatçıya koro halinde eşlik ettiler.Konser sonunda sanatçı dakikalarca alkışlandı.

Konser bitiminde kısa bir teşekkür konuşması yapan Morgül, “Böylesine coşkulu bir kalabalık herkese nasip olmuyor. Burada olmaktan ve sizlerle bu geceyi paylaşmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Sağolun, varolun. Kartal’da olmak çok güzel, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşması büyük alkış alan sanatçıya, Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş tarafından belediye başkanı adına bir Kartal maketi hediye etti.

Exit mobile version