Durmuş, ”Amacımız ilk devreyi güzel tamamlamak”

Yayın: 08:45 - 30.11.2011
Güncelleme: 08:45 - 30.11.2011

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Lig’in ilk yarısını iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini dile getirdi.

Durmuş; “Çok olumlu futbol oynadığımız bir maçta, özellikle futbolun savunma ve hücum yönünü, özellikle takım savunması anlamında çok önemli bir karşılaşma oynadık.

Çok az pozisyon vermemize rağmen karşılaşmanın son dakikasında gol yedik. Ama oynanan futbol, takım halinde birlikte kazanma isteği takımız için çok olumluydu. Bu olumlu sürecimiz devam ediyor fakat zaman zaman bunları puanlara yansıtamıyoruz.

Boluspor maçını geride bıraktık, şimdi önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediye maçına bakıyoruz. Boluspor karşılaşmasındaki hataları asgariye indirip daha güçlü bir şekilde, kazanan davranış sergileyerek, seyircimizin desteğiyle ihtiyacımız olan üç puanı almak istiyoruz.

Amacımız lig’in üstünde, ilk altı içerisinde ilk devreyi tamamlayarak kamuoyuna verdiğimiz olumlu mesajı devam ettirmek.

İnşallah son üç karşılaşmadan istediğimiz sonucu alırız ve iyi başladığımız lig’in ilk yarısını iyi bir şekilde tamamlarız. O yüzden istekli ve coşkulu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Exit mobile version