Polisin Dikkati Cinayet Zanlısını Yakalattı

Yayın: 14:34 - 30.11.2011
Güncelleme: 14:34 - 30.11.2011

Kadıköy’de, trafikte tartıştığı C.K. öldürüp F.A’i yaraladığı öne sürülen F.B, olaydan 6 yıl sonra Zeytinburnu’nda bir berberde tıraş olan polisin dikkati sayesinde yakalandı. Büyükdoğrucan’ı aradıkları zanlıya benzeten polis, sahte kimlik gösteren şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Bostancı’da, 13 Kasım 2005’te meydana gelen olayda, bir kamyonet ile bir otomobilin sürücüleri, yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Araç içerisindeki F.B, aracının camının kırılması üzerine belindeki silahı çekerek kendisine saldıranlara rastgele ateş etmeye başladı. Büyükdoğurcan, aracıyla olay yerinden kaçarken C.Khayatını kaybetti. F.A ise yaralandı.
Zanlının yakalanması amacıyla çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kimliğini belirledikleri zanlıya bir türlü ulaşamadı.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI
Zeytinburnu’ndaki bir berberde traş olan cinayet büro dedektifi, yanında tıraş olan kişinin 6 yıl once işlenen cinayetin zanlısına benzediğini fark etti. Tıraşının bitmesinin ardından şahsın kimliğini kontrol eden polis, sahte kimlik kullanan zanlıyı gözaltına alındı. Yapılan incelemede şahsın, yıllar once işlenen cinayetin zanlısı olduğu belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve cinayet büro amirliğinde sorgulanan F.B, tamamlanan işlemlerinin ardından Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi.(CİHAN)

Exit mobile version