SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mecliste Kamer Gök’ün yerine Taner Özdemir seçildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Aralık ayı ilk Meclis Toplantısı önemli görev değişiklikleri ile başladı. Kartal Belediyesi Meclis 1. Başkan vekili Turan Mengcur, Başkanlığı’da toplandı. Gündem dışı söz alan Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi ve Meclis 1. Başkan vekili Av. Kamer Gök, Meclis 1. Başkan vekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Mecliste Gök istifa etti, Özdemir seçildi!            

Gök, ayrıca Encümen Üyeliği, Hukuk, Tarife ve Trafik Komisyonluğu görevlerinden de istifa ettiğini açıkladı.

Kamer Gök, Veda konuşması yaptı…

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirildiği için Meclis Başkan vekilliği, Encümen Üyeliği ve Komisyon üyeliklerinden istifa ettiğini açıklayan Av. Kamer Gök, yapmış olduğu veda konuşmasında Kartal belediyesi CHP meclis üyesi olarak görevini sürdüreceğini belirtti.

Gök, “Birlikte, bir çok komisyonda sevgili üyelerle birlikte çalıştık. Başta Hukuk Komisyonu olmak üzere ve diğer komisyonlarda ve Encümen kurulunda görev yaptım. Meclis Başkan vekili sıfatıyla,1. Vekil sıfatıyla sizinle birlikte iyi bir yol yürüdük. Bu işi yaparken bir düzen içinde yaptırma ya çaba sarf ettim.

Seviye içerisinde yaptık sevgili üye arkadaşlarımın bana çok özel katkıları oldu, çok destekleri oldu. Bir kere ve bundan ötürü hepinizin huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Meclis işleri dolayısıyla, meclis üyesi her sayın üyenin buradaki kalitenin, estetiğin ve Kartal’ın meselelerini hep siyaset dışı görüşülerek Kartal’ın yaşamına katkı getirebilecek bir bilinç ve anlayış içinde hareket ettiler.

Bütün bunları mutluluk içinde yaptık. Sayın başkan ve sevgili üyeler. Bu nedenle bu özel katkınızdan dolayı çok teşekkür ettiğimi ifade ediyorum. Bundan sonra partim bana Ekstra bir görev verdi, hiç beklemediğim bir görev getirip önümüze koydu. Siyasette böyle şeyler oluyor biliyorsunuz. O görevi esas itibariyle taşıyacağım, ama siyasal bir kimlik olarak buraya gelmeye cem.

Meclis üyesi olarak zaman zaman içinize katılacağım. Yine o nezaketi o düzeyi koruyarak ve buranın meselelerini buranın işlerine ilişkin gayretler içinde olacağız. Siyaseti de meydanlara inince yapacağız hiçbir engeli yoktur bu işin. Bu kazanımların, bundan sonra da devam ettirilmesini çok temenni ediyorum ve hepinize de çok teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

Seçim yapıldı…

Meclis 1. Başkan vekili Tamer Özdemir…

Kamer Gök’ün Meclis 1. Başkan vekilliği görevinden istifa etmesi nedeniyle yapılan seçim GİZLİ oy, AÇIK tasnif şeklinde gerçekleştirildi ve 29 geçerli OY alan  Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyesi Tamer Özdemir, Meclis 1. Başkan vekili seçildi.

Sonucun açıklanmasından sonra çok kısa bir konuşma yapan Meclis 1. Başkan vekili Tamer Özdemir, Kartal ve Kartal halkı için etkili çalışmalar yapılacağını temenni ederek üyelere teşekkür etti. Ardından gerçekleştirilen seçimde CHP’li meclis üyesi Gürbüz Çiftçi, oy birliği ile Encümen üyesi seçildi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]

Belediye
07 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Mesai arkadaşlarının bayramını tek tek kutlayan ve çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşularının Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kartal Belediyesi müdürlüklerini […]