SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapı, Deluxia Dragos ile faizlere meydan okuyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesindeki peşinat oranlarını yüzde 1’e kadar indirirken aynı peşinat tutarındaki faiz oranını da yüzde sıfır olarak belirlerken 1.184 liradan başlayan peşinat imkanı sunuyor.

Ataşehir’deki Deluxia Projesi’nin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde yeni yıla hazırlık kampanyası başladı. Teknik Yapı, konut kredi faiz oranlarının yüzde 1 sınırının üzerine çıkmasına inat Deluxia Dragos projesindeki peşinat oranını hem yüzde 1’e düşürdü hem de faizi sıfıra çekti. Kampanyadaki sıfır faiz olanağı, değişen taksit tutarına göre 48 ay vadeye kadar uzanıyor.

Yeni Bir Yıl, Teknik Yapı’dan Yeni Bir Daire” sloganı ile başlatılan kampanya çerçevesinde 118.400 liradan başlayan stüdyo, 197.000 liradan başlayan 1+1 tipi, 329.600 liradan başlayan 2+1 tipi ve 472.600 liradan başlayan 3+1 tipi daireler yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanı ile satılıyor.

Kampanyanın sunduğu diğer avantajlar arasında 118,400 liradan başlayan daire fiyatları813 liradan başlayan taksit ödeme seçeneği, tüm vadelerde yüzde 1’in altında kalan faiz oranları ve sadece 1.184 lira peşinatla daire alma olanağı gibi birbirinden cazip fırsatlar da yer alıyor.

“Yeni Bir Yıl, Teknik Yapı’dan Yeni Bir Daire” kampanyası, yüzde 1 peşinata bağlı olarak ödeme şartlarında da isteğe bağlı farklı ara ödeme alternatif kapılarını açıyor. Bu ödeme seçeneğinde yüzde 1 peşinat ile daire almak isteyenler altı ayda ödeme yaparak kanuni peşinat yükünü üç eşit takside bölme imkanına kavuşuyor. Farklı peşinat veya vade seçeneği tercih edenlerin ödeyeceği faiz oranı yüzde 0,27 ile yüzde 0,99 arasında değişiyor.

Avrupa’daki krizden kendini soyutlamasını bilen Türk ekonomisine paralel büyüme gösteren gayrimenkul sektörünün 2012’de daha iyi bir performans göstereceğine inandığını belirten Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Cari açığa bağlı olarak bir miktar artış gösteren konut kredisi faiz oranlarının olumsuz etkisinin 2012’de tamamen ortadan kalkacağını düşünüyoruz. Bu öngörümüzün bir teyidi olarak daire ödeme koşullarını şimdiden iyileştiren bir kampanya yapmaya karar verdik” açıklamasını yaptı.

Yarıdan fazlası kat bahçeli ve balkonlu

Üç cephesinden deniz manzarasına sahip olan Deluxia Dragos projesi, göletler ile çevrili çağdaş mimarinin en özgün eserlerinden biri olarak Maltepe’de yükseliyor. Dairelerin yüzde 50’sinden fazlasında kat bahçesi veya balkon bulunan Deluxia Dragos, bulunduğu bölge itibariyle geleceğin yatırım aracı olarak iddiasını ortaya koyuyor. Zemin artı 24 katlı monoblok şeklinde inşa edilecek Deluxia Dragos’ta ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo’dan 3+1 tipi daireye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Fitness Center, Step, aerobic, plates merkezi, Türk hamamı, sauna,  steamroom, masaj odaları, çocuk kulübü, TV odası, kütüphane, toplantı odası, dinlenme odaları, site lokalinin bina içinde projelendirilirken, bina dışında ise açık yüzme havuzu, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkı, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. Yaklaşık 150 milyon liralık satış büyüklüğü olan ve homeoffice konseptinde inşa edilen proje Kasım 2013’de teslim edilmeye başlanacak.

İlgili Haberler

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekliye 8.000 TL ikramiye ödemeleri bugün başladı! Bakan Işıkhan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Kamu bankalarından 4A, 4B, 4C’lilere 8 bin TL ikramiye ödemeleri bugün başladı. İşte kamu bankası ikramiye ödemesine dair detaylar haberimizde… Emeklilere müjdeler 2024 yılında sıralanıyor. İlk kez yüzde 50 oranında gerçekleştirilen maaş zamlarından sonra bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Karne hediyesi verilecek! Tüm öğrencilere Bakanlık 6.500 TL yatırıyor!

Yaz tatili gelmeden başvuran vatandaşlar 6 bin 500 TL eğitim desteğinden yararlanıyor. Tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için nakdi destek sağlanıyor. İşte okuyan öğrenciler için sağlanan nakdi destek ödemesine dair detaylar haberimizde… Öğrenciler için devlet çeşitli alanlarda destekler sağlamaya devam ediyor. Okuyan çocuğu olan aileler için nakdi yardımlar büyük önem taşıyor. Hanelerin düşük gelirli olması […]

Ekonomi
28 Mart 2024
İşi olmayana şartlı devlet desteği! 9.809 TL maaş almak isteyen bunu yapıyor!

Devlet işi olmayan vatandaşlara tek şartla maaş veriyor. 9 bin 809 TL maaş desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların ise başvuru yapması gerekiyor. İşte işi olmayanlara şartlı devlet desteğine dair detaylar… Vatandaşların ekonomik koşullar çerçevesinde yaşadığı maddi zorluklara devlet çözüm üretmek için çeşitli projeler geliştiriyor. Ülkemizdeki vatandaşların ekonomik olarak ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına sunulan desteklerden birisi de çalışmayan, […]

Ekonomi
28 Mart 2024
4 kategoride olan dikkat: 2180, 3620, 5430 gün primle emeklilik başvuruları açık! 1992 – 2019 girişliler

4 kategoride emeklilik onaylandı. 2180, 3620, 5430 prim günü olanlar başvurularını yapabiliyor. 1992 ile 2019 arası sigorta girişi yapılanlar dikkat etsin. İşte 1992, 2000, 2002, 2004, 2008 sigorta girişlilere erken emeklilik başvurusu detayları… Emeklilik için gün sayan vatandaşlara SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) uzmanları erken emekliliğin formüllerini tek tek açıklıyor. Erken emekli olmak isteyen vatandaşlar içinse […]