Eryetiş Denizcilik Lisesi öğrencileri kahvaltıda buluştu

Yayın: 10:17 - 03.01.2012
Güncelleme: 10:17 - 03.01.2012

Pendik’te eğitim hizmeti veren Özel Eryetiş Denizcilik Lisesi öğrencileri ve velileri Tuzla İçmeler tesislerinde keyifli kahvaltıda biraraya geldiler. Okul aile birliğinin organize ettiği kahvaltı programı Tuzla İçmeler tesislerinde gerçekleşti.

Özel Eryetiş Denizcilik Lisesi Müdürü Hasan Gedik, “ Yarının gemi adamlarını gemi Kaptanlarını yetiştirmekte olduğumuz bu okulumuz adına böyle güzel bir ortamda bir araya gelmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Öğrencilerimizin başarısı için özveriyle eğitim hizmeti veren öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz, hepimizin sorumlulukları var.

Geleceğimizi şekillendirirken hepimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Denizci yetiştirdiğimiz için bize biraz daha fazla görev düşüyor. Zira yarınlarda uluslar arası denizlerde, çeşitli ülkelerde ülkemizi temsil edeceksiniz, bayrağımızı temsil edeceksiniz. Dolayısıyla kültürümüzü örf adetlerimizi saygın bir şekilde temsil edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Gerek mesleki bilgi beceri, gerekse edep terbiye iş ahlakı yönünden hep güzel örnek olmanız gerekiyor. Çok değerli öğretmenlerimiz de siz öğrencilerimizin yetişmesi için özveriyle çalışmaktadırlar. Velilerimizin de çocuklarının başarısı için gerekli ilgiyi göstermesi gerekir” dedi.

Exit mobile version