SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Durmuş, ‘İkinci yarı Kartalspor için daha iyi geçecek’

Yayınlanma:
ABONE OL

İkinci yarı hazırlıklarına 27 Aralık tarihinde İstanbul’da başlayan ve dört gün süreyle çalışmalarına İstanbul’da devam eden ardından kullanılan iki günlük izin sonrasında çalışmalarına Antalya’da devam eden Kartalspor’un teknik direktörü Besim Durmuş, Kamp dönemini ve hafta sonu oynayacakları Göztepe maçının değerlendirmesini yaptı.

Durmuş; ‘‘Lig’in ikinci yarısına her gün iki antrenman yaparak hazırlanıyoruz. İlk yarının sonlarına doğru kendi içimizde takımdan ayrılmak isteyen oyuncularımız oldu ve birkaç tane oyuncumuz takımdan ayrıldı.

Biz yeni girişimlerde bulunarak kadromuza Burak Akdiş, Ferdi Başoda, Timuçin Aşcıgil, Berkin Kamil Arslan ve ilk yarının son haftalarına doğru takımdan ayrılan Gökhan Güney ile tekrar anlaşma sağladık.

Özellikle Burak Akdiş’in gelişi oyuncu arkadaşlarımıza güç vereceğine inanıyoruz. Tecrübeli ağabeylerle ve kendi altyapımızdan yetişen gençlerimizle dinamik bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Zaten sezon başında yola çıkarken, hem yarışan, hem de gelişen bir Kartalspor hedefliyorduk. Şu an bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz.

Antalya kampında çalışmalarımız çok olumlu geçiyor. Geniş ve gençlerle takviye edilmiş bir kadromuz var aynı zamanda tecrübeli oyuncularımız bulunmakta. Bunlardan bir sentez oluşturup dinamik bir Kartalspor yaratmaya çalışıyoruz. Bütün amacımız ve çalışmalarımız bu doğrultuda gidiyor.

Kamp süresince herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Sadece tüm kamuoyunun bildiği üzere havaların yağışlı gitmesi biraz sıkıntı yarattı. Ama her şeye rağmen çalışma ortamımız çok güzel, sakatlık sorunumuz yok. İyi bir şekilde sakatlık yaşamadan burada çalışmaya devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz bütün oyuncularımız sakatlanmadan maçlara hazırlamak.

Artık maç haftası içerisindeyiz. İkinci yarının ilk haftadan daha zor olacağının bilincindeyiz. Cumartesi akşam saat 19:00’da deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geleceğiz. Biz çalışmalarımızı Cuma gününe kadar Antalya’da sürdürerek Cuma günü akşam saat 19:00’da Göztepe karşılaşması için İzmir’e hareket edeceğiz.

Sezon’a çok olumlu başlamıştık. Hem futbol kamuoyuna, hem de kendi camiamıza güven vermiştik. Lig’in ikinci yarısındaki temel hedefimiz gençlerle birlikte gelişen, ağabeylerle birlikte pozitif futbol oynayan, her sahada kazanacak davranış sergileyen bir Kartalspor yaratmak.

Bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. İkinci yarıda daha olumlu, çok koşarak ve mücadele ederek şansın da bizden yana dönmesini sağlayarak özellikle ilk maçlardan olmak üzere tüm karşılaşmalardan puan veya puanlar almayı hedefliyoruz. İnşallah ikinci yarı Kartalspor için daha iyi geçecek.’’ dedi.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Spor
18 Mart 2024
FIFA Başkanı Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Kınadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar hakkında sert bir açıklama yaptı. Infantino, maç sonrası yaşananlarla ilgili, bu tür şiddetin futbol dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. FUTBOLUN BARIŞÇIL RUHUNA AYKIRI ŞİDDET OLAYLARI FIFA Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan şiddet olayları, futbolun barış […]

Spor
18 Mart 2024
Trabzon’da maç sonu kıyamet koptu! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Trabzon’da Futbol Heyecanı Tansiyonu Yükseltti: Fenerbahçe’nin Zafer Sevinci Kargaşaya Neden Oldu. Trabzon’da yaşanan Süper Lig heyecanı, maç sonrası sahne olan olaylarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’u 3-2 yenerek elde ettiği galibiyetin ardından yaşananlar, futbol tutkusunun ne denli yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. MAÇ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ Fenerbahçe’nin, zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]