Başkan Öz, Engelliler ve Annelerle İftarda Buluştu!..

Yayın: 10:20 - 08.09.2009
Güncelleme: 10:20 - 08.09.2009

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, engelliler ve annelerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Türk Anneler Derneği genel merkez ve şube başkanlarının da katıldığı yemekte, başkan ve eşi Feray Öz’e, dernek tarafından birer Atatürk rozeti takıldı.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, engelli vatandaşlar ve Kartallı anneleri düzenlediği iftar yemeğinde buluşturdu. Yüzlerce engelli ve yakınlarının bulunduğu iftar yemeğinde başkan  Öz, 11 ayın sultanı Ramazan’da barış, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst noktaya çıktığını, Ramazan ayının paylaşmayı, kaynaşmayı, bereket ve bolluğu da beraberinde getiren bir ay olduğunu söyledi. İftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden başkan, sosyal belediyecilik anlayışının da gereği olarak insanları hiç bir şekilde ayırmaksızın herkesi eşit gördüklerini ve herkese eşit hizmet etmek ettiklerini ifade etti. Başkan Öz, bir sağlık emekçisi olarak herkesin sağlığına dikkat etmesini ve özellikle bu ayda yediklerine dikkat etmeleri, aşırıya kaçmamalarına değinerek “Yaklaşmakta olan bayramınızı şimdiden kutluyor;  ülkemize, islam alemine ve tüm dünyaya barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte başkan, engelliler ve annelerle yakından ilgilenip kendileri ve aileleriyle sohbet etti. Türk Anneler Derneği de yemeğe katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdikleri konuşmanın ardından başkana teşekkür ederek, başkan Öz ve eşi Feray Hanım’a birer Atatürk rozeti taktılar.

Yemek sonrasında başkan, engellilerin isteğini kırmayarak fotoğraf çektirdikten sonra tüm davetlileri kapıda tek tek uğurladı.

Exit mobile version