Yazıcı: Medeniyetimizi yeniden yeşertmeliyiz

Yayın: 11:29 - 23.01.2012
Güncelleme: 11:29 - 23.01.2012

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Tuzla temsilciliği tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İnsanı insan yapan değerleri yeniden yeşertecek oluşumlara ihtiyacımız var” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği  (TÜMSİAD) Tuzla Temsilciliği tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Tuzla Seyri Alem tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mesleki ahlakın önemine  vurgu yaptığı konuşmasında, köklü medeniyetimizden gelen değerlerimize sahip çıkan kuruluşların çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Batı terminolojisinde karşılığı olmayan “Allah rızası” gibi yüce bir değerin, bizi diğer medeniyetlere üstün kılan önemli bir değerimiz olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Bu üstün değerlerimize sahip çıkan ve insanı insan yapan bu değerlerimizi yeniden yeşertecek oluşumlara ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Tuzla Temsilcisi Hacı Ali Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı tanıtım toplantısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yanı sıra TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ve TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Biber de katıldı.

Exit mobile version