Gürsoy, göreve başladı

Yayın: 09:58 - 02.02.2012
Güncelleme: 09:58 - 02.02.2012

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar’ın Karabük il Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması sebebiyle yerine daha önce aynı ilçe’de Şube Müdürü olarak görev yapan İstanbul il Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mukadder Gürsoy, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. Tecrübeli eğitimci daha önce Şube Müdürü olarak görev yaptığı Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bugün yeni görevine başladı.

İlk açıklamasını gazetemize yapan Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, “  Sancaktepe benim ilk göz ağrım burada şube müdürü olarak çalıştım. Tekrar burda, İsmail Bey’den sonra, özellikle onun bıraktığı emaneti teslim almak benim için onurlu şerefli bir görev. İnşallah onun bıraktığı yerden Sancaktepe’yi eğitimde layık olduğu yere getirebilmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edecez. Geceli gündüzlü burası için çalışacağız eğitim ailede başlayan bir olgu fert başına düşen milli gelirden, çocukların çalışma odasından, anne-babanın ilgisinden. Anne ve babanın eğitime bakış açısının çok önemli olduğu ve bunlarla birlikte yöneticiler olarak bizlerinde gayretiyle bu işin daha güzel noktalara geleceğini umuyorum” ifadesini kullandı.

“ İRTİBATIMIZ DEVAM EDECEK”

Gürsoy, şöyle devam etti: “ Sancaktepe’yi daha üst noktalara çıkarmak için ekibimizle birlikte, buradaki arkadaşlarla birlikte çalışacağız ben Sancaktepe için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum Sancaktepe halkının da bizlerle birlikte bizlere gereken desteği vereceğine inancım tam. Her ikimiz içinde hayırlı olsun müdürümde Karabük’e gidecek ve orda İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yapacak. Onun içinde yeni görevi inşallah hayırlı uğurlu olsun başarılı olacağına inanıyoruz müdürümüzü tanıyoruz. Bizde burada aklımıza takılan her hangi bir şey olduğunda yine müdürümüzün rehberliğine mihmandarlığına ihtiyacımız olduğunda irtibatımız devam edecek. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

FETHİ SATICI

 

Exit mobile version