Kartal CHP’de Moğultay ve Kamer Gök’e delege tepkisi!

Yayın: 11:46 - 04.02.2012
Güncelleme: 11:46 - 04.02.2012

Özdemir, “Bugün Kartal’da, AKP kongre yapıyor, CHP ise kendi içinde kavga ediyor”

CHP İlçe Başkanı Kamer Gök’ün güvenlik gerekçesiyle iptal ettiği Petrol İş Mahallesi delegeleri konuşu görüşmek üzere İlhan Düğün Salonu’nda bir araya geldi.

 

Taner Özdemir Meydan Okudu!

 

Yoğun katılımın olduğu salonda bir konuşma yapan mahalle delegesi ve belediye meclis başkanvekili Taner Özdemir, özellikle eski Bakanlardan Mehmet Moğultay ve İlçe Başkanı Kamer Gök’e ser eleştirilerde bulundu. Özdemir, liste de yer aldığı için Hıdır Kaya tarafından işten atılan Şehnaz Erdem’i de sahneye çağırarak delegeler duyurdu.

 

Kılıçdaroğlu yoksa, biz de yokuz…

 

Özdemir şunları söyledi  “biz yola çıkarken en başından beri şunu söyledik, dedik ki biz bu ülkede sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak üzere bir yola çıkıyoruz, ve sayın Kılıçdaroğlu var olduğu sürece biz varız Kılıçdaroğlu yoksa biz de yokuz dedik.

 

Petrol İş mahallesinin özellikle genel başkanına sahip çıkmasını birileri maalesef hazmedemiyor. Genel Başkanı’na sahip çıkmadığı gibi görüyorsunuz bu gün buraya sandık koyması gerekenler güvenliği bahane ederek sandık koymuyorlar, ama ne yaparlarsa yapsınlar, nereye kaçarlarsa kaçsınlar o sandık eninde sonunda petrol iş mahallesine gelecek sizlerde bu insanlara derslerini vereceksiniz.

 

Tüzük suçu işliyorlar

Özdemir “Bu zihniyeti bu partiye yaşatanlar tüzük suçu işliyorlar. Ben buradan parti yetkililerini göreve davet ediyorum, disipline gitmesi gerekiyor, ilçe yönetim kurulu ve başkanı disipline gitmesi gerekiyor.

Bakın gençlik kollarında yöneticilik yapan Şehnaz Erdem, bu gün bu listede kırmızı listede yer aldığı için, ilçe başkanının talimatıyla Hıdır Kaya tarafından işten çıkartılıyor. Bunların siyasi anlayışları bu.

 

Size başka bir şey daha aktarayım geçmiş süreçte Lombardini’de çalışan bu gün İl Genel Meclis üyesi olan arkadaşımız Görkem Akdağ Lombardini’den kimler işten attırdı biliyormusunuz, sırf  gençlik kolları başka bir yönetimi destekliyor diye Cemal Uludağ ve yandaşlarıyla beraber sayın Bakan tarafından işten atıldı.

 

Yetmedi mi partiyi karıştırdıkları

Yetmedi mi bu partiyi karıştırdıkları, yetmedi mi genel başkana karşı mücadele ettikleri yetmedi mi, bu parti size ömür boyu bakanlık verecek diye bir kaidemi var.

 

Kılıçdaroğlu karşısında Kadıköy’de eleştireceksin, Zeytinburnu’nda eleştireceksin, Kartal’da eleştireceksin ama şunu da söylüyoruz ki, biz burada olduğumuz müddetçe değil sayın bakan kimsenin gücü sayın Kılıçdaroğlu’nu oradan indirmeye gücü yetmeyecektir.

 

Buradan bütün arkadaşlara şunu rica ediyorum, haftaya Pazar mı yapacaklar haftaya Pazar olsun, sizlerde bütün üyelerinizle çoluğunuzla çocuğunuzla birilerine tokat atmak için burada olacağınıza söz veriyormusunuz..”

 

 

Bu meclis grubu 89- 94 arası gibi olmayacak

 

Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü “Ama şunu bilmelerin istiyoruz ki, ben meclis başkanı olarak her meclisin işlerini takip ediyorum. Asla ve kat’a Cumhuriyet Halk Partisinin meclis grubu 89- 94 arası gibi bir meclis grubu değildir. Sonuna kadar hukuksuzlukların anti demokratik işlerin yolsuzlukların takipçisi olacak. Bunu meclisteki duruşumuzla da sergiliyoruz size yakışır bir meclis üyeliği yürütüyoruz.

 

Gök’ü kırıyorum, haftaya görüşeceğiz!

O yüzden hiç kimse kusura bakmasın CHP Petrol iş mahallesinde birinci olduğu bir mahallede Kartal’da en fazla oyu aldığı bir mahalle’de bu gün CHP’lilere parti üyelerimize bunu yaşatan sayın Kamer Gök’ü ben buradan sin huzurunuzda kınıyorum ve haftaya da görüşeceğiz diyorum..”  dedi.

Exit mobile version