Sakaryaspor A2: 0 – Kartalspor A2: 4

Yayın: 15:22 - 16.02.2012
Güncelleme: 15:22 - 16.02.2012

A2 Lig’i 2. Grupta mücadele eden Kartalspor A2 takımı lig’in 15. Haftasında deplasman da Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi.

Teknik sorumluluğunu Özgür Zengin’in yaptığı A2 takımımız Sakarya deplasmanından Aydın(2), Mesut Uzun ve Savaş Taga’nın attığı gollerle 4-0 galibiyetle ayrıldı.

A2 teknik sorumlumuz Özgür Zengin karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede; “ Üst düzey ve keyifli bir karşılaşma oldu. Kartalspor’un gelecek vadeden oyuncularından kurulu kadrosu ile yaptığımız karşılaşma oyun ve sonuç bakımından kulübümüz adına önemliydi.

Savaş Taga’nın üst düzey oyunu ve Mert Sarı ve Anıl’ın performansının yanı sıra takım olarak çok iyi bir mücadele ortaya koyduk.” Dedi.

Altyapı Sorumlusu Gökhan Hocaoğlu, yönetim kurulu üyesi Koray Küçük ve Kartalspor Sportif Direktörü Ersin Şolpan Sakaryaspor Kartalspor karşılaşmasını yerinde izledi.

Kartlspor: Osman Şimşek, Oktay Demircan, Okan Yıldız,(Furkan Kaygun) Emrah Taysi, Yener Demirci, Mert Sarı, Anıl Şahin, Muzafer Ejupi, (Türkay Atcı),Mesut Uzun,(Mürsel Türkyılmaz) Savaş Taga,(Burak Göksel) Aydın Kuzu(Barış Şafak).

Goller: Aydın Kuzu (2) , Mesut Uzun, Savaş Taga, (Kartalspor)

Exit mobile version