SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ramazan Coşkusu Sürüyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Ramazan Etkinlikleri” şölen havasında sürüyor. Tuzla Belediyesi’nin Sahil Tören Alanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri de iftar sonrası ilçedeki sosyal yaşamı hem hareketlendiriyor hem de renklendiriyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise verdiği iftar davetleriyle ilçedeki çeşitli  kesimlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Tuzla’daki Ramazan coşkusu sürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın iftar davetleri devam ediyor. Başkan Yazıcı iftar davetleri kapsamında doktorlar ve eczacılara, imam ve müezzinlere, emniyet ve basın mensuplarına, kuaför ve berberlere, şehit ailesi ve gazilere, yetim ve engellilere, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcilerine iftar verdi.

Başkan Yazıcı, bu tür organizasyonlarla Ramazan’ın manevi atmosferini daha iç içe paylaşma fırsatı bulduklarını söyledi.

Sanatçılar Konserleriyle Tuzlalılar’ı Coşturuyor

Bu arada Tuzla Belediyesi’nin Sahil Tören Alanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri de şölen havasında geçiyor. İftar ve teravih namazından sonra etkinliklerin yapıldığı alana akın eden Tuzlalılar, kitap fuarı, hediyelik eşya, el sanatları gibi standları gezerken, gözleme yiyor, ayran yudumluyor ya da çay-kahve keyfi yapabiliyorlar. Çocuklar lunaparkın yanı sıra sırık adam, alev yutan, Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca, jonglör, ilizyonist gibi gösteriler eğlenirken, gençler ve büyükler de Ahmet Özhan, Sami Savni Özer, Eşref Ziya gibi popüler sanatçılarının verdiği konserlerle coşuyorlar.

İp Cambazı Nefesleri Kesti

Türkiye’nin en eski ip cambazlarından 62 yaşındaki Özdemir Turan da Tuzla Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında nefesleri kesen müthiş bir gösteri sundu. Meslek hayatında 47 yılı geride bıraktığını söyleyen Özdemir Turan, ip üzerinde yaptığı hareketlerle gençleri bile kıskandırdı.  Merak ve dikkatle ip cambazı gösterisini seyreden her yaştan Tuzlalılar, gösteri sonunda beğenilerini alkışlarla gösterdiler.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio