Kadınlar Tuzla’yı Konuştu!

Yayın: 11:42 - 28.02.2012
Güncelleme: 11:42 - 28.02.2012

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’daki sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor. Tuzla ADD ve Erzurumlular Derneği’nin kadın üyelerini ziyaret eden Yazıcı, dernek üyeleri ile Tuzla’yı konuştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Tuzla Şubesi ve Erzurumlular Derneği kadın üyelerini ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, kadınların sosyal hayatta daha etkin bir şekilde yer almaları gerektiğini ifade ederek, “Biz kadınlar, kent yönetimine görüş ve önerilerimizle katılmalı ve toplumsal sorunların çözüme kavuşmasında görev ve sorumluluk almalıyız” şeklinde konuştu.

Dr. Fatma Yazıcı konuşmasında, “Kadın bir birey olarak veya bir genç, bir eş, bir anne olarak toplumun tüm kesimleri ile direkt ilgili ve etkilidir. Nesillerin yetişmesinde en önemli yere sahip olan kadınlarımızın toplumsal kalkınma ve yönetime katılmada da etkin bir şekilde rol üstlenmesi, söz sahibi olması gerekir” dedi. Dr. Fatma Yazıcı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden kadın üyeler, sivil toplum örgütlerine gösterdiği ilgi ve kadınların yönetimde yer alması ile ilgili çabalarından dolayı Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

Exit mobile version