Kartal vites küçülttü!

Yayın: 21:29 - 04.03.2012
Güncelleme: 21:29 - 04.03.2012

Güzel bir havada taraftarlar her iki takım oyuncularını tribüne çağırıp fair-playe örnek bir sevgi gösterisinde bulunduktan sonra maç başladı. İlk dakikalar takımların birbirlerini tartarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk çeyrekte gelişen maçın en net pozisyonunu Sakaryasporlu Salih değerlendiremedi.

Kartalspor’un geçen haftaki performansından eser yoktu. 26.dakikada başlattığı en ciddi atağı Burak’la gole çevirdi. Golden sonra rahatlayan Kartal oyunun kontrolünü iyice ele aldı derken ani gelişen Sakaryaspor kontratağında Kartal defansının hatasını iyi değerlendiren İlkay boş kaleye topu atarak beraberliği buldu.

İkinci yarı başları yine orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takım da net pozisyon üretmekte sıkıntı çekiyordu. Kartalspor oyunu kanatlara yığıp bir türlü ağırlığını evinde hissettiremedi.

Genç bir kadrodan oluşan Sakaryaspor geçen sezon 2. ligde mücadele ediyordu. Bugünkü maça baktığımızda Kartal’dan bir farkı olmadığını görüyorum. Tabii burada Yılmaz Hoca faktörü de yadsınamaz bir gerçek; takımını her yerde basan ve savaşan bir ekip haline getirmiş. Kartalspor’un bu noktada yapması gereken oyunu kanatlara açıp alanı genişletmesiydi, ancak başaramadı. Netice itibariyle iki puanı bırakmış oldu. Halbuki bu maçtan mutlak üç puan almalıydı.

Umarım kalan maçlarda istikrarlı bir futbol sergiler ve tırmanışa geçer.

 

                                                       Erdoğan ÖZYUVA  

 

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version