SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Gök, sadece Kartal İlçe Başkanlığına değil, bir büyük yürüyüşe adayım!

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğu basın toplantısında 11 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlçe Kongresi’nde Kartal İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Arkadan sırtımıza vurulan tekmeleri görüyorum!

Özellikle kadın delegelerin, tecrübeli siyasetçilerin ilgi gösterdiği ve Gök’e büyük destek verildiği görüldü.

Toplantıya Soğanlık Eski Belediye Başkanları Bahtiyar Kuru, Niyazi Toguç, CHP Kartal Eski İlçe Başkanları Yüksel Çiftçi, Haydar Oğuz, A.Doğan, Kadir Can, Nurettin Sarıbal, Aydın Koç, Hasan Karaman, İlçe Yönetimi, Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza İki sivri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Gülseren Böyüktaş, İmkan Demirci, Atilla Duman, Ahu Zengin Kaygusuz, İbrahim Doğan, Metin Uluyurt, Kemal Uyan, Seyfullah Ongan, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza, Karyapsan A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Kartalspor A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Eski Meclis üyesi Binali Karaman, Mahalle Birim Başkanları, Genel kurul Delegeleri ve partililer katıldı.

Bu arada ilçe başkanlığına aday olacağını açıklayan tecrübeli politikacı Av. Kamer Gök’ün neşeli ve moralinin yerinde olduğu ayrıca dikkat çekti.

SERT BİR KONUŞMA YAPTI

Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve destekle moral bulan Av. Kamer Gök,  sert açıklamalar yaptı ve bazı göndermelerde bulundu.

Av. Kamer Gök,  eski ve yeni iç gelişmelere de dikkat çekti. Kürsü hâkimiyetine hatiplik becerisini de yansıtan Gök’ün etkileyici konuşmaları coşkulu alkışlarla kesildi. Gök, konuşmasına başlamadan önce İlçe Yönetim kurulu üyesi Tamer Vurun, Gök’ün kısa özgeçmişini açıkladı.

Daha sonra coşkulu alkış tufanı altında kürsüye davet edilen tecrübeli politikacı Av. Kamer Gök, konuşmasına şöyle başladı: “ Hanımefendiler beyefendiler Basınımızın sayın temsilcileri sevgili gençler. Ben bu toplantıda bir miktar içinde bulunduğumuz siyasal durumu sizlerle paylaşacağım. Bu yaptığımız iş nedir? Sosyal Demokrat hareket içersinde, Kongreler üzerinde neler elde edilir ve bizim ne elde etmemiz konusunu bir miktar konuşacağım ve tamamlamış olacağım.

Sevgili partililer bugün içinde bulunduğumuz siyasal dönemde koşulların giderek ağırlaştığını hep birlikte görmekteyiz. Cumhuriyet döneminin bütün tarihsel birikimlerini dışarıya koydular. Uzunca bir dönemden beri Cumhuriyet döneminin tarihsel birikimine, tarihsel demokratik birikimlerine kin ve husumet içinde yürüyen bir damar finale doğru gidiyor. Şöyle ifade etmek istiyorum bu durumu; bir çoğumuz eski Adalet Partisini hatırlarsınız. O zamanlar bu iki büyük siyasal dinamiğin ortasında bir büyük devlet organizasyonu vardı. Ordusuyla, polisiyle, idari yapısıyla, o büyük omurga siyasi militanlardan, partizanlardan oluşmuş bir yapı değildi. Şimdi o çatıyı yıktılar ellerinde BALYOZ ve çekiçle  içindi inşaat kuruyorlar. Bir hızla bütün tarihsel birikimlerimizin aksine doğru bir yola girmiş bulunmaktadır.” Hatırlatması yaptı.

“TARTIŞMAYA YÜREĞİNİZ YETİYORSA BURDAYIM”

Gök, şöyle devam etti: “ Büyük geleneğin mirasçısı olan bizler, tam bağımsız Türkiye’nin mirasçısı olan bizler bu süreci değiştirmek zorundayız. Ve ben böyle tarihsel bir birikimin sahibi olarak sırtını buraya dayamış bir Cumhuriyet Halk Partili olarak sadece Kartal İlçe Başkanlığına ADAY değilim. Bir büyük yürüyüşe adayım omurgayı kaldırmak için adayım.

Bir yandan şirinlik yaparak bir yandan arkadan tekmeleyen arkadaşlara karşı bir yarışmacı değilim ben. Değerli arkadaşlar bakın ne oldu? Demin ifade ettim o omurgayı nasıl indirdiler. Özel ORDU, profesyonel ordu başlığı altında parti militanlarını hızlı ordunun yapısına yerleştiriyorlar. Bir büyük siyaset dinamiğine dönmek zorundayız biz. Bir şeyi daha söylemek istiyorum. Sosyal Demokratlar vicdanlıdır azizdir kadirşinastır. Bunu bilmeyen ‘de Sosyal Demokrat değildir.

Gündüz insan gece kurt olanlara karşı sizi uyarıyorum.

Gündüz insan gece kurt olan bizim tarihsel birikimlerimizi, geleneklerimizi ve yürüyüşümüzü kirliliğe hapsedenlere karşı sizi uyarıyorum. Bu seçimlere Kartal Belediye Başkanı girmiyor. Yarışmanın önünde Kamer Gök’tür tartışmaya yüreğiniz yetiyorsa buradayım bu sürece herkes değer katmalıdır. Bu süreç bizi büyütmeli “ ifadesini kullandı.

“BUNUN HESABINI SORACAĞIZ”

İl Başkanlığı deneyimi de bulunan Av. Kamer Gök, “ Kongreler partiye yönelik süreçler değildir, hele kirlilik üreten süreçler hiç değildir. Sevgili partililer birkaç gün öncesini hatırlayın orada ROL alıp yetkili olanları da bir hatırlayın bakalım. Hak hukuk ve adalet vermeyi esirgeyenleri hatırlayın.

Geldiğim gün o kapıları kapatacağımı ifade etmiştim. KAPATTIK.  Kongrelerinizi yaptınız Hanımefendileri öne aldınız. Gençlerimizi temsil ettirdiniz. Hepinize kutlu olsun. Hiçbir müdahalem olmadı. Parti yetkililerine ifade ettim. Doğrudan Demokrasiyi uygulayacağım dedim.”Evet, bizde böyle düşünüyoruz” dediler. O nedenle burada görev yapıyorum şimdi bir büyük DOĞUM yaptı Kartal İlçesi partinin Merkez Yönetim Kurulu’nda konuşuldu.

İki sayın genel başkan yardımcısı bana ifade ettiler Birisi sayın Gürsel Tekin Bey “Çok önemli işler yaptınız bizim partililerimize unutturduğumuz tarihsel birikimimizi ve geleneksel ve demokratik değerleri hatırlattınız. Teşekkür ediyorum.” Dedi. Dünde burada  bir sayın milletvekili  arkadaşımız ifade etti. Kartal’ın yaptığı bu iş Ankara’da en geniş manada  konuşuluyor. İstanbul ve Türkiye’de bizim yaptığımız bu işi yapan bir başka ilçe olduğunu söyleyen varsa buradan ayrılıyorum.

Ben ADAY değilim kirlilik yayarak gezenler bu demokratik sürece karşı adaydırlar. Bana karşı aday değiller. Bu çocuk doğdu bunu büyütüp geliştiremesek yarın insanlar cesaretle bu yola giremezler. Bunun değeri bunun karşılığı Kartal’da şu anda zaten zordur. Bu değişim süreci içerisinde biz Kartal ilçesi olarak iddia ile söylüyorum. İstanbul’daki süreçte baş tarafta oturacağız. Kurultay’da Kartal ilçesini konuşacaktım. Milletvekili olanlara da bu hesabı soracağız o defter açıktır duruyor.” Yorumunu yaptı.

“BU MEVZİİMİZİ TERK ETMEYECEĞİM”

Gök, “Demokrat bir siyaset zemini yaratmak şimdi sizin ellerinizdedir. Kartal’da yapacağımız iş bu manada çok değerli ve kıymetlidir. Sevgili arkadaşlar burada kalırsam yapacağım çok önemli şeyler vardır. Bu mevziimizi terk etmeyeceğim görüyorum ben ARKAMIZDAN SIRTIMIZA VURULAN TEKMELERİ. Boşluğumuza vurulan YUMRUKLARI DA görüyorum. Yılmayacağız buradaki yerel iktidarı korumaya devam edeceğiz. Sırtımı size, sırtımı tarihsel birikime vererek biz bu hedefe ulaşacağız, ulaşmak zorundayız. Endişeniz olmasın” şeklinde konuşarak adaylığını açıklayan Kartal Belediyesi 1. Başkan Vekili Tamer Özdemir’e adeta MEYDAN okudu.

“BİZ TEMİZ İNSANLARIZ”

Gök, “Bu benim bakımımdan önemli bir risktir bunaldım. Bu RİSKİ istiyorum verin bana. Biz buradan bu mücadeleden ciddi bir başarıyla çıkacağız ve İstanbul’u da alacağız. Değerli arkadaşlar Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Bakın önemli şeyler söylüyorum biz kendi içimizde önemli bir zihniyet devrimi yaşayarak yürümeye devam etmeliyiz. Kendisine öz güvenini paylaşımı ve dayanışmayı doruklara çıkarmış bir büyük hedefin insanları beni bekliyor.

Ben sürece böyle bakıyorum. Sevgili arkadaşlar Kongrede çok daha anlamlı ve değerli şeyler söyleyeceğim. Arkadan tekmeyi vuranları da Kongre’de biraz konuşacağız. Biz temiz insanlarız edepli ve namuslu insanlarız. Vicdanlıyız hakşinasız Çürümüş bizimle yan yana gelmez. Oradan buradan bir şey söylemek isteyenler var. Ne varsa masanın üzerine koyun, ne varsa masanın üzerine koyun.

Su bulandırmak kimseye başarı getirmez ben İstanbul İl Başkanlığı yaptığım zaman 30 tane belediye başkanı vardı yanımda. Ceketimizi aldık gittik ve geldik. Arkadaşlar hakikaten biz vicdanlı olmak zorundayız sevgili yoldaşlar ben sonuçta şöyle ifade etmek istiyorum. Sevgili yoldaşlar iyi ki varsınız bu doğan çocuğu koruyun bu demokratik bir süreçti. Onun boynuna ilmik geçirmek isteyenlere ümüğünü sıkın arkadaşlar sıkın ki, Sosyal Demokratların tarihsel birikiminin önünde, geleneklerinde, demokrasinin geleneklerinde karşı durun. Yaşamı boyunca hiç yan yana gelmemişler kabul görmesin artık. Kabul görmemelidir. Sevgili partililer son bir sözle kapatmak istiyorum. Göreve geldiğimiz de yapacağımız işler anlatacak çok şey var. Bunları Kongre’de anlatacağım, onları da. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın tam bağımsız Türkiye” şeklinde konuşmasını noktalayan Av. Kamer Gök’ü Delegeler ve partililer tebrik ettiler. Bu arada bazı bayan delegelerin ve partililerin ağladıkları ve Gök’ün boynuna sarıldıkları görüldü.

Öte yandan görüştüğümüz bazı Eski ve tecrübeli politikacılar, Av. Kamer Gök’ün Genel merkezin ve İlin desteğini aldıkları noktasında açıklama yaptılar.

KURU: “ SAYIN GÖK, BÜYÜK BİR FARKLA ÖNDEDİR”

Bu arada Soğanlık Eski Belediye Başkanı ve tecrübeli siyasetçi Bahtiyar Kuru, 11 Mart’da gerçekleştirilecek olan Kongre’de Av. Kamer Gök’ün kazanma şansının çok yüksek olduğunu belirterek, “ Delegasyonun değerlendirmesine ipotek koyacak bir yaklaşım tarzı içinde bulunmak saygısızlık olur. Ancak Kartal siyaset kamuoyundan almış olduğum verilere göre, algılamam odur ki, Sayın Kamer Gök, büyük bir farkla öndedir. Her iki aday ada başarılar diliyorum” şeklinde konuştu ve Av. Kamer Gök’ün seçilme şansının hemen garanti olduğuna vurgu yaptı.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]