SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal CHP’de neler oluyor?

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi İmkan Demirci 1 oy farkla ve kıl payı Kartal Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Seçilmesi noktasında yapılan oylamaya bazı CHP’li üyelerinin Şubat ayı birleşiminde olduğu gibi katılmamaları özellikle dikkat çekti ve kafalarda Kartal CHP’de neler oluyor sorusunu bir defa daha gündeme getirmiş oldu. Evet,Kartal CHP’de neler oluyor…?

Kartal Belediyesi Mart ayı 1. Birleşimi Kartal Belediyesi 1. Başkan Vekili ve CHP Kartal İlçe Başkan adayı Tamer Özdemir’in Başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmalar yapıldıktan sonra gündeme geçildi. Bilmediğimiz bir sebepten dolayı Meclis 2. Başkan vekilliği görevinden istifa eden CHP’li üye Turan Menğcur’dan boşalan 2. Başkan vekili seçimi bir hayli ilginç geçti.

2.BAŞKAN VEKİLİ SEÇİMİ YAPILDI

Kartal Belediyesi Turan Mengcür yerine Meclis 2. Başkan Vekili seçimi yaptı. CHP’nin adayı İmkân Demirci olurken, Ak Partinin adayı da Metin Bektaş oldu.

OLMUYOR BEYLER

Bektaş’a CHP’den 2 oy verildiğini de hatırlatmak isterim.İlk yapılan oylamada 16 oy İmkân Demirci alırken, 16 oy da Metin Bektaş aldı ve 2 adette boş oy kullanıldı. Durum meclis üyeleri arasında alaylı gülüşmelere neden oldu. Beklenenin aksine bir durum olunca yeniden oy pusulası hazırlanıncaya kadar beş dakika meclise ara verildi. Bu bekleme esnasında Kamer Gök’ün meclise katılması “telefonla çağırıldı” söylentisine neden oldu.

İKİNCİ KEZ OYLAMA YAPILDI!

Birinci oylamada eşit oyların çıkmasından sonra yeniden toplanan meclis oylamaya geçti. Bu seferde Ali Rıza İkisivri’nin mecliste olmaması dikkatlerden kaçmadı. İkinci kez yapılan oylamada İmkan Demirci 17 oy, Metin Bektaş 16 oy aldı ve 1 oyda boş kullanıldı. İmkan Demirci 1 oy farkla Meclis başkan 2. vekilliğine seçilmiş oldu.Oylama yapıldıktan sonra ve 1 oyla meclis 2. Başkan vekilliğini İmkan Demirci’ye kaptıran AK Partili üye Metin Bektaş, 1. Oylamada kendisine oy desteği veren CHP’li üyelere teşekkür etti.

TARTIŞILACAK SÖZ

Oylamadan sonra Kartal Belediyesi 1. Başkan Vekili Taner Özdemir’in ‘randevum var’ gerekçesi ile meclisten ayrılması  da  bir yerde dikkat çekti. Özdemir, meclis ten önce CHP Kartal İlçe Başkanı, Meclis üyesi ve CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’ün “Sıkıntımı var?” şeklindeki sorusuna genç politikacı Özdemir, “ Meclis’te sıkıntı yok,Grup’ta sıkıntı var” şeklindeki cevabı ayrıca dikkat çekti.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio