Yanlış hesap belediye meclisinden geri döndü!

Yayın: 23:26 - 07.03.2012
Güncelleme: 23:26 - 07.03.2012

Kartal Belediyesi Mart ayı 2. Birleşimi Kartal belediyesi Meclis 2. Başkan vekili İmkan Demirci’nin Başkanlığı’nda toplandı. Bir önceki birleşimin tutanakları okunduktan sonra gündeme geçildi.

Kartal Belediyesi Meclisi, Belediye’nin uhdesinde bulunan,  Park-Bahçeler ile Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezi’ndeki büfe kantin ve kafeteryaların “S.S. Kartal Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifine (KADEV) bedelsiz devredilmesiyle ilgili 06. 01. 2012 tarihinde aldığı karar, Kartal Belediye Meclisi’nin 07.03.2012 tarihinde toplanan Kartal belediye meclisi daha önce alınan ilgili kararı oy birliği ile iptal etti ve ilgili komisyonda tekrar görüşülmesine karar verdi.

YAZ, BELEDİYE’ YE TEŞEKKÜR ETTİ

Kartal Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz, gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada, “ 6 Ocak 2012 tarihinde belediye tarafından Kadın Emeğin Kooperatifine verilen O gündem maddesi bugün, bizim de karşı çıkmalarımıza rağmen OY çokluğuyla geçmişti. Ama bugün bana göre Belediye dize geldi ve AK partinin haklı uyarılarıyla ilgili karar iptal edilmiştir. Doğruyu bulduğu ve gördüğü için belediyeye teşekkür ederiz. Kartal halkının menfaatlerine bu şekilde tecelli etmiştir” yorumunu yaptı.

Kartal belediyesi Mart ayı üçüncü birleşimi 09.03.2012 Cuma günü yapılacak.

Fethi SATICI

 

Exit mobile version