SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Gök: “koalisyonu sandığa gömeceğim”

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı ve İlçe Başkan adayı Av. Kamer Gök, “ Çoban ateşini yaktık Koalisyonu Cumartesi günü sandığa gömecem” şeklindeki açıklaması kendisine karşı çıkartılacak 2. Bir liste için rakiplerine adeta meydan okudu. Tecrübeli politikacı Av. Kamer Gök, Villa Garden Restoran ta düzenlemiş olduğu Basın Toplantısına Kartal ve Pendik Medyası büyük ilgi gösterdi.

Kahvaltılı Basın Toplantısını Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı ve Başkan adayı  Av. Kamer Gök,İlçe Sekreteri Ümit Çiftçi,Başkan Yardımcıları Cemal Çoban, Sadettin Topal, Tamer Vurun, İlçe Saymanı Mahmut Özmen, Kemal Berk, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza, CHP Gençlik Örgütü Y.K. üyesi Ç. Murat Sabancı   ve Basın mensupları katıldı.

Cumartesi günü Bülent Ecevit Kültür Sarayı’nda yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı seçimi ile ilgili önemli ve dikkat çekici açıklamalar yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök,”  Kartal’daki  Sosyal Demokrat hareket benim baskınlığını ve de siyasi ideolojik günlerini yaptığım süreci yaşıyoruz ve sizde bir miktar izliyorsunuz.Hak ve özgürlük mücadelesi veren ve çeşitli sosyolojik  kesitlerin limanı olabilecek emekçilerin,kadınların,işçilerin ve gençlerin ve diğer sosyolojik  kesitlerinde  taleplerine cevap verebilecek bir siyaset gündemine Türkiye’nin ihtiyacı var” şeklinde

“ NE BİLİYORSANIZ MASANIN ÜZERİNE KOYUN DEDİM”

Gök, şöyle devam etti: “ Kartal menşeli olmayan tetikçi bir kısım insanların iblisler üzerinde aldığı bilgilerle gerçeğe tekabül etmeyen bir kısım bilgilerin seferber edildiğini sizde izlemişinizdir. Çağrı yaptık kendilerine ne biliyorsanız masanın üzerine koyun dedim. Bu kirli dile sadece Kamer Gök’ün değil, herkesin bu kirli dile müstahak olmadığı kanaatindeyim. Biz bu ülkenin insanları olarak, siyasileri olarak, basın üyeleri olarak her kesimden insanlar sahiden görüldükleri gibi sunulabilmelidir. Sahiden yaşadıkları gibi sunulabilmelidir kirlilik üzerinde üretkenlik olamaz. Kirlilik üzerinden basın olamaz spor olamaz. Orada başarıyı aramak mümkün değil ve bunu kimse başaramamıştır. Ama ne yazık ki çeşitli evrelerde hayatın her alanında bu kirli dilde bir miktar yaşam bulabilmektedir.

 

“YAŞAMIMIZ SU GİBİ BERRAK VE TEMİZDİR”

Maltepe’de,’Yeni Haber’ diye bir sitenin yapmış olduğu Flaş.flaş yer yerinden oynayacak nereye koşuyor Kamer Gök’ demiş. Kamer Gök Sosyal iktidara koşuyor bilmiyorlarsa bir daha ifade ediyorum Basın görevini yapmak İblislik değildir Onlar ne biliyorlarsa masanın üzerine beklemeden koyabilmelidirler.

Ben temiz bir insanım 32 tane belediye başkanına İstanbul İl Başkanlığını yaptım. Bizim yaşamımız su gibi berrak ve temizdir. Bunu söyledikten sonra bu içinde bulunduğumuz dönem nedir? Sosyal Demokratın birikimi Kongreleri nasıl tarif eder?Bir miktarda onu konuşmak istiyorum.

Kişiler üzerinde konuşarak yürümek kişileri hedef göstererek yürüme geleneğim yok ve yeteneğimde yoktur.Ama siyaset konuşmaya yeteneğim vardır. O bakımdan bu sürece de dolu dolu partilerle siyaset konuşarak ilerlemeye devam ediyorum, devamda edeceğim. Önüme çıkarılacak her engelide aşabilecek kararlıkta ve gücündeyim. Sosyal hareketler de Kongreler tasfiye süreçleri değillerdir.  LİNÇ etme girişimleri asla değildir kirli dilden uzak olmak, iktidar hedefine doğru giderken partinin içindeki diyalogları onarmak ve denetim modele melerini yenilemek ve geliştirmektir” ifadesini kullandı.

“İLÇE BAŞKANLIĞINA GİREN ŞAHIS BENİM”

Gök, “ Şimdiye kadar bu kabuller üzerine oturmuş, Milletvekili olmuş, bir kısım hedefleri elde etmiş insanların defteri açıktır. Bu kabulleri kırıp  bu partiyi herkesin partisi yapma noktasında hiç durmadan ve sekmeden gücümün yettiği ölçüde mücadele edeceğimi bir kere sizin üzerinizden Kartal’a ve Türkiye’ye duyurmak istiyorum.

Değerli arkadaşlar bizim burada kazandığımız bir yerel yönetim var. Kartal’da seçime giren İlçe başkanlığına giren şahıs benim. Mesele benim ortaya koyduğum görüşler üzerinde tartışabilmelidir.

Sanki başka bir kurum Kartal’da seçime giriyormuş gibi zaman zaman bir kısım soru işaretleri ve ifadeler olunur. Fevkalade yanlıştır bunlar söyleyip geri çekiyorlar söyleyip arkasında durmuyorlar. Yol yürürken kendisine öz güvenli olanlar gideceği hedefi doğru tarif edenler en nihayetinde varacağı hedef bakımından en geniş manada kitlelerin beklentilerini.isteklerini,arzularını,yararlarını ve faydalarını doğru tarif edenler uzun yol yürüyebilirler.Birden bire siyasete bulaşmış insanlar üyelikle genel başkanlı arasındaki mesafede her şey isteyenlerin bir büyük siyaset hareketini taşıyabilmeleri mümkün değildir.  İfade etmek istiyorum Cumhuriyet Halk partisi kendi  iç barışını dayanışmayı da en üst noktaya çıkararak bir iktidar hedefine mutlaka yönelmelidir.

Buradan çıkarsak İl Kongresinde ve Kurultay’da bunun mücadelesini yapacağımı ifade etmek istiyorum.Bir aydan beri ifade ediyorum karşımızda duran Koalisyona da ifade ediyorum. Ancak bu konuda hiçbir şey söyleyebilmiş değiller.  O nedenle Kartal’da yapılan O çalışmanın neticesinde Sayın genel başkanın teşekkür ettiğini de ifade etmek istiyorum Basının huzurunda. Kartal’daki partili arkadaşlarımız bu süreci kesintiye uğratmadan partinin önümüzdeki dönemde ve yıllarda en temel gelenek olur. Buna ihtiyaç var”hatırlatması yaptı.

Gök, şöyle devam etti: “  Bu açtığımız yolun umarım hedefe ulaşır bir önemli DOĞUM yaptık Kartal’da.Partililerin bu süreci esirgeyeceği koruyacağı  ve de  gereken ilgiyi vereceğine çok inanmak istiyorum. Önümüzdeki Cumartesi günüde bunun sonuçlarını göreceğiz ben meseleyi kapattıktan sonra da sizleri dinlemek istiyorum” yorumunu yaptı.

Fethi SATICI

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]