Durmuş; Denizli takımının her geçen gün daha iyiye giden bir takım olduğunu biliyorduk!

Yayın: 08:19 - 14.03.2012
Güncelleme: 08:19 - 14.03.2012

Besim Durmuş

Durmuş; Denizli takımının iyi futbol oynayan, çok pas yapan, oyunu tutan, oyunu kontrol eden ve her geçen gün daha iyiye giden bir takım olduğunu biliyorduk.

Karşılaşmanın ilk yarısında Denizlispor, istekli, coşkulu oynadı. Bizde iyi oynayamadık, Denizlispor’un pas trafiğini kesemeyince hatlar arası tam boyumuzu da uzattılar, golü de buldular birkaç tane daha gol bulabilirlerdi. İlk yarı bizim için oldukça olumsuzdu.

İkinci yarıda daha mücadeleci bir yapımız vardı. İnanıyorduk. Bu sezon aldığımız 8 mağlubiyetlerin  4 ‘ü son saniye mağlubiyetleriydi, santrası olmayan mağlubiyetlerdi. Bugünde bunun karşılığı olarak son saniyede bir beraberlik aldı. Bu beraberlik bizim için çok önemli, özellikle son saniyede gelmesi sevincimizi iki katına çıkattı.

Ama Denizli takımı bugün her hattıyla bizden daha üstündü. Denizlispor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Bizde kendimizi Play Off grubunun içerisinde tutmak istiyoruz.

Kaya Tarakçı.

Öncelikle Denizlispor’u tebrik etmek istiyorum.

Bugün çok iyi bir oyun ortaya koydular, çok iyi mücadele ettiler. Bizden daha iyi oynadılar ama futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Biz bu sezon bu duyguyu defalarca yaşadık. Kader bugün bize güldü, bugün buradan aldığımız bir puan bizim için çok iyidir. Buna sevinmemiz gerekir.

İnşallah bundan sonraki haftalarda bugün yaptığımız hataları yapmayıp, daha çok çalışıp Play Off grubu içerisine gireriz.

Ferdi Başoda

Zor bir deplasmandan 90+3.dakika da attığımız golle bir puan aldığımız için tabii ki sevinçliyiz.

Takım olarak iyi mücadele ettik ama Denizlispor gerçekten iyi pas yapan, topu iyi oynayan bir takım. Bunun bilincinde buraya geldik, yenilmemek için geldik bunu da başardık. Çok mutluyuz.

Bizim hedefimiz Play Off grubu içerisine kendimizi atabilmek, bu gruba daha da yaklaşıyoruz arada üç puan kaldı. Önümüzdeki haftalarda bu farkı kapatıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.

 

Exit mobile version