Playoff da bende varım !

Yayın: 07:56 - 19.03.2012
Güncelleme: 07:56 - 19.03.2012

Yazdan kalma çok güzel bir havada oynan maçta her iki takımda play off ümitleriyle maça başladı. Hem Kartalspor hem de Karşıyaka ofansif futbol oynayarak üç puan almayı hedeflediler. Takımlar hızlı adamlarıyla kontratak futbolu oynuyorlardı. Ama karşılaşmanın ilk otuz dakikası pozisyon zenginliği açısından bir şey göremedik. Bu dakikaya kadar tek pozisyon Karşıyakaspor’un direkten dönen topuydu.

İlk yarının son çeyreğine girerken tempoları düşünce seyir zevki azalmaya başladı; derken sahneye Burak Akdiş çıktı. Şahsi kabiliyetiyle güzel bir gol atarak kendi evinde Bordo-Beyazı öne geçirdi.

İkinci yarı  ilk yarının başlarında olduğu gibi yine tempolu başladı. İki takımda golü bulabilmek için istekli ve arzulu birbirlerinin üzerine giderken sahneye yine günün adamı çıktı düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydeden Burak usta golcülüğünü perçinledi.

Üç puanı iki golle alan Kartalspor arzulu bu futbolunu kalan haftalarda da gösterirse ; inanıyorum ki  bu takım Playoff’lara rahat kalabilecek seviyede …. Yeter ki istesinler !

Uzun zamandır maçlara gelmeyen Sayın Belediye Başkanımız Altınok Öz bu maça gelerek adeta takıma doping etkisi yarattı. Bundan sonra kendisini özlettirmeden daha sık gelmesini temenni ediyoruz.

Playoff a bağıra bağıra ben de varım diyen Kartalspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diler ; ümit ediyoruz ki  mutlu sona ulaşan kendi grubunda Kartalspor olur.

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version