SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Protokol İftarında, Şehitler Ve Selde Ölenlerin Hüznü Yaşandı…

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi’nin ilçe protokolü için  düzenlediği eşli iftarda, şehit düşen askerler ve selde canlarını yitirenlerin üzüntüsü hissedildi. Ev sahibi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her iki olaydan da duyduğu üzüntüyü dile getirdiği konuşmasında ölenlere rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı dileyerek dünyada insan hayatından daha önemli bir değerin olmadığını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ramazan ayındaki iftar davetlerini sürdürüyor. Başkan Öz, Kartal’daki sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıflar, muhtarlar, meclis üyelerinin ardından, ilçenin ileri gelenlerine ve protokole, Yakacık’taki bir restaurantta iftar verdi. Başkan Öz’ün iftar davetleri, belediye çalışanlarına ve diğer kesimlere verilecek iftarla sürecek.

Kartal Yakacık’taki iftar davetine başta Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı ve eşi Firdevs Hanım olmak üzere, İlçe Emniyet  Müdürü İzzet Kaptan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, İlçe Müftüsü Ümit Çimen, CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi ve eşi olmak üzere, adliye mensupları, hastane başhekim ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, dernek, vakıf, siyasi parti temsilcileri, işadamları katıldılar. Başkan Op.Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Hanım’ın konuklarla tek tek ilgilenip sohbet ettikleri yemekte sel felaketi ve şehit askerlerin hüznü hissedildi.

protokol-alt

Başkan Öz, iftar sonrası yaptığı kısa konuşmada, her iki olayda da yaşanan acının ulusça çok derinden hissedildiğini söyleyerek selde ve çatışmada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu. Başkan, yerel yöneticilerin görev ve sorumluluklarının gerektirdiği bilinçle hareket etmeleri, öncelikle halkın can ve mal güvenliğinin düşünülerek hizmetlerin yürütlmesinin önemine değindi.

Başkan konuşmasında, yerel yöneticilerin oncelikle  insan faktörünü düşünerek ekonomik canlanmayı sağlayıcı planlama ve yatırım  yapmalarının zorunluluğuna dikkat çekti.Kendi yönetim anlayışlarının sosyal belediyecilik ilkelerine uygun çağdaş, modern, bilim ve teknolojik gelişmelerin ışığında, planlı ve programlı bir çalışma olduğunu söyleyen başkan, konuklara katıldıkları için teşekkür etti. Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı da kısa konuşmasında üzüntülerinin çok  büyük olduğunu söyleyip çatışmada şehit düşenlerle, afette canlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Kaymakam Bağcı, başta devlet olmak üzere, sorumluların her türlü tedbirin alınıp sel felaketinin yaralarının en kısa sürede sarılacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

İftar daveti, Kartal İlçe Müftüsü Ümit Çimen’in gerek Ramazan ayı, gerekse şehitler ve selde canlarını kaybedenler için yaptığı topluca duların ardından sona erdi.

İlgili Haberler

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]