Hesapta olmayan puan kaybı!

Yayın: 14:09 - 01.04.2012
Güncelleme: 14:09 - 01.04.2012

Kendi sahasında playoff ümitleriyle maça başlayan Kartalspor ,  Güngörenspor’un ilk dakikalarda kazandığı penaltıyı gole çevirmesi bir anda hem takımı hem de taraftara soğuk duş aldırdı.

Ani golle şoke olan Bordo Beyazlılar oyun konsantrasyonu bozulunca maça tutuk başladı ve ilk devre boyunca da devam etti. Devrenin sonlarına doğru bilinçsizce ataklarını sıklaştıran Kartalspor arka tarafta da çok boşluklar bırakıyordu. Nitekim ani gelişen Güngören atağında ikinci golü de bulunca hiç hesapta olmayan bir skor ortaya çıktı. Yenen bu ikinci golde de en büyük hata Uğur Akdemir’e aitti.

İlk yarı bu skorla kapanacak derken sahneye çıkan Ferdi Bordo Beyazları ümitlendiren golü atarak devreyi tamamladılar. İkinci yarıya hızlı başlayan Kartalspor var gücüyle bastırmaya başladı. Oyunun hakimiyetini de ele geçirdi. Gökhan’nın mükemmel ortasını değerlendiren Erman kafayla attığı gol takımına beraberlik golünü getirdi.

Golden sonra ölü toprağını üzerinden atan Kartalspor bir ara tek kale olarak oynamaya başladı. Buna karşılık Güngören kontrataklarla cevap vermeye çalışıyordu.

Benim anlamadığım tek nokta kadrosuyla ve performansıyla bu kadar düşük bir takım olan Güngörenspora karşı Besim Hoca nasıl olurda çift santrafor oynatmaz. Zaten tek kale oynamaya başlamışken klasik 4-4-2 veya 3-5-2 sistemine geçse pozisyon sayısı daha da artacak belki de alınması gereken mutlak 3 puanı alacaktı. Ama başaramadı…

Playoff için büyük darbe alan Kartalspor inşallah kalan maçlar da bu maçın telafisini gidererek tekrardan ümitlerimizi canlandırır.

Hiç hesapta olmayan bu puan kaybını ileride aramayız. Futbolun şakası yoktur. Bu yüzden hiçbir takım küçümsenmemeli herkes işini ciddi bir şekilde yapmalıdır. Aksi takdir de ummadığın hüsrana uğrarsın.

 

ERDOĞAN ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version