Başkan Yazıcı’dan yaşlılarımıza sürpriz!

Yayın: 09:24 - 02.04.2012
Güncelleme: 09:24 - 02.04.2012

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşlarımıza bir yemek verdi. Başkan Yazıcı yemeğe Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte katılarak yaşlı vatandaşlarımıza sürpriz yaptı. Yazıcı, yemekten sonra yaşlı vatandaşlarımızla tek tek sohbet ederek çiçek takdim etti.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından, Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaşlı vatandaşlarımız onuruna bir yemek düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemeğe Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte katılarak yaşlı vatandaşlarımıza sürpriz yaptı.

 

Yemekte konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Yaşlılarımız, yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Toplum olarak yaşlılarımıza hürmet göstermek, onlardan ilgiyi esirgememek insanlık vazifesidir. Yaşlısına karşı sevgi, saygı gösteren ve onlara büyük bir özenle yaklaşan bir kültüre sahip olan milletimiz büyüklerini her zaman baş tacı yapmıştır” şeklinde konuştu.

Yemekten sonra Bakan Yıldırım ile birlikte yaşlı vatandaşlarımızın masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Yazıcı, onlarla sohbet ederek çiçek takdim etti. Bu özel günlerinde bir bakanın kendileri ile birlikte olmasından büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren yaşlı vatandaşlarımız, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiler. Yaşlı vatandaşlarımız yemekten sonra, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Bakan Binali Yıldırım ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Exit mobile version