Besim Durmuş “Kazanmaları gereken maçı kazanamadıklarını” ifade etti!

Yayın: 06:51 - 03.04.2012
Güncelleme: 06:51 - 03.04.2012

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş Güngörenspor karşılaşması sonrası yapılan basın toplantısında “Kazanmaları gereken maçı kazanamadıklarını” ifade etti.

Durmuş; “ Hafta başından itibaren bu karşılaşmanın bizim açımızdan çok zor geçeceğini, Güngörenspor’un da rahat ve keyif alarak futbol oynadığını biliyorduk. Bizde Play-Off grubu içerisinde kalmak için mücadele ediyorduk.

Hafta içerisinde futbolcularımızla iyi konsantre olmamız gerektiğini paylaştık fakat bugün iyi konsantre olamadık. Çok erken bir gol yedik arkasından ikinci gol geldi. Buna karşılık olan golleri erken bulduk ama iki farklı mağlup duruma düşünce iç sahada kazanmak isteyen bir takım için şartlar her dakika zorlaştı.

Bizim oyuncu grubumuzun ve oyun felsefemizin topun bulunduğu yerde agresif bir yapısı vardı bugün bunu başaramadık. Goller bulduk karambol pozisyonlar ürettik, birkaç tane daha gol bulabilirdik, şanssız olduğumuz pozisyonlar vardı. Maalesef oyunu tutamadık, biraz telaş yaptık birazda oyunu iyi oynayamayınca maalesef maç 2-2 bitti.

Bugün bu puanı kaybetmememiz gerekiyordu bunu biliyorduk, inanılmaz üzgünüz. Biz camia ve oyuncu grubu olarak iyi oynayan yapımızı Play-Off’la taçlandırmak istiyorduk. Önemli iki puan kaybı yaşadık, iki farklı mağlubiyetten eşitliği sağladık fakat kazanmak istediğimi maçı kazanamadık.

Güngören takımını tebrik ediyorum centilmence mücadele ettiler. Bize gelince yaşadığımız puan kaybı bizi oldukça üzdü, inşallah bundan sonra telafi edeceğiz.” dedi.

 

Exit mobile version