Durmuş; “Giresun’a gelirken karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyorduk!

Yayın: 06:39 - 10.04.2012
Güncelleme: 06:39 - 10.04.2012

Giresunspor mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Besim Durmuş, “Maça çok fazla hükmedemedilerini” belirtti.

Durmuş; “Giresun’a gelirken karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyorduk. Geçen hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Güngörenspor karşılaşmasında gereksiz 3 puan kaybı Play-Off mücadelesi verdiğimiz süreç içerisinde bizim moral motivasyonumuzu bozdu.

Hafta içerisinde Güngörenspor karşılaşmasını unutup tüm hazırlıklarımızı bu maçtan galibiyet almak üzerine yaptık. Moral motivasyonumuzu tekrar üst seviyeye çekmek için uğraştık. Play-Off grubu içerisinde olmak için mücadele eden bir yapı içerisindeydik. Maalesef iyi konsantre olamadığımız maça iyi de başlayamadık.

Karşılaşmanın ilk yarısında bir gol yedik, ikinci yarı rakibimiz 10 kişi kalmasına ve pozisyonlarımız olmasına rağmen karambol pozisyonlar dışında maça çok fazla hükmedemedik. Bugün kazanmak için çok fazla bir şey yapamadık. Bizim topun bulunduğu yerde agresif tavır sergileyen ve topu kazanmak isteyen bir yapımız vardı bunu ortaya koyamadık.

Güngörenspor beraberliği bizim konsantremizi bozdu, bunu da bugün sahada gördük. İstekli ve çok arzulu bir oyun ortaya koyamadık. Maalesef 40-50 dakika on kişi oynayan rakibimize karşı mağlup olduk.

Giresunspor kazandı tebrik ediyorum. Kartalspor taraftarlarını ve camiasını üzdüğümüzü biliyorum, kalan maçlarda iyi futbol ve galibiyetlerimizle onların yüzünü güldüreceğiz.” dedi

Exit mobile version