Faaliyet raporu onaylandı!

Yayın: 13:24 - 10.04.2012
Güncelleme: 13:24 - 10.04.2012

Tuzla Belediyesi’nin 2011 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nin 6 Nisan 2012 Cuma günü yaptığı toplantıda görüşülerek onaylandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, faaliyet raporu sunumunda yaptığı konuşmasında, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentsel yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak misyonu ve yüksek hayat kalitesi sunan, lider belediye olmak vizyonu ile göreve geldiğimizden bugüne Tuzla’ya ilkleri ve tarihinde görülmemiş hizmetleri getirmek amacıyla durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

 

Başkan Yazıcı, 2011 yılı belediye faaliyetlerini detaylı olarak anlattığı konuşmasında, “Belediyemizin iç ve dış çevre şartları ile kanunla belirlenmiş görevlerini de göz önünde tutarak çalışmalarımızı “kurumsal”, “kentsel” ve “toplumsal gelişim” ekseninde üç ana stratejik amaç çerçevesinde gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasını “Sonuç olarak 2011 yılını % 95 bütçe ve % 130 hedef ve faaliyet gerçekleşmeleri ile başarılı bir şekilde geride bıraktık” diyerek tamamladı.

Belediye Meclis Üyeleri’nin, faaliyet raporu üzerindeki görüşlerini açıklamaları ile tamamlanan görüşmeler sonunda yapılan oylamada faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Exit mobile version