SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Türk Eğitin Sen’den İftar

Yayınlanma:
ABONE OL

Türk Eğitim Sen 6 Nolu Şube’den iftar.

Pendik, Işılay Düğün salonunda verilen iftarda başkan Çelik, “Eğitimli insanları ve eğitim çalışanlarını idare etmek kolaydır ama köleleştirmek zordur” dedi.

İftara; Kamu Sen İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Çakmak, Türk Eğitim Sen 3 Nolu Şube Başkanı Mehmet Aslan, İlköğretim Müfettişleri Tuzla ve Pendik Gurup Başkanları Süleyman Yıldız ve Mustafa Durhan ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zeki Kayhan katıldı.

Siyasi parti temsilcileri ile Sivil toplum örgütlerinin de yer aldığı iftara okul müdürleri ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi.

Tuzla İmam Hatip Lisesi eski Müdürü Nazım Baş’ın duası ile yemekte Şube Başkanı Sami Çelik kısa bir konuşma yaptı. Katılımcılara ve üyelere teşekkür eden Çelik, konuşmasında: Milli Eğitim Bakanlığının yanlış uygulamalarına değindi. Pendik’te 37 okul müdür atandığını bunlardan 3’ünün Türk Eğitim Sen üyesi olduğunu ifade ederek duyuru yapılmadan yapılan müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı atamalarının yanlışlığına değindi.

“Eğitimli insanları ve eğitim çalışanlarını idare etmek kolaydır ama köleleştirmek zordur” şeklinde konuşan çelik, “Biz varlığımızın Türk varlığına adamış kişileriz. Vatanımızı, devletimizi, Türk Milletini çok seviyoruz. Bu değerlerimizi hiç kimseyle bölmeyiz, böldürmeyiz. Biz ne mutlu Türk’üm diyene, diyebilen insanlar yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Memur maaşlarının yetersizliğine de değinen Türk Eğitim Sen 6 Nolu Şube Başkanı Sami Çelik, “Ortalama memur maaşı 1200 lira, Hükümetin verdiği zamsa % 4’tür. Memur bu zamla geçinemez” bu zammı kabul etmiyoruz” şeklinde konuştu.

“Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız” ibaresinin yer aldığı pankart altında yapılan program, yönetim kurulu üyelerinin takdimi ile devam etti. Yemek sonunda katılımcılara çay servisi yapıldı.

M. Nazım Telli

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]