Anıl Şahin; Kazanmamız gereken bir maçtı zorda olsa başardığımız için mutluyum!

Yayın: 09:07 - 18.04.2012
Güncelleme: 09:07 - 18.04.2012

A2 takımımızın Konyaspor ile yaptığı karşılaşmada orta sahada görev alan ve dört yıldızlık performans sergileyen Anıl Şahin, “Golün geç gelmesinin kendilerini tedirgin ettiğini fakat umutlarını kaybetmediğini” dile getirdi.

Anıl Şahin; “Kazanmamız gereken bir maçtı zorda olsa başardığımız için mutluyum. Oyunun kontrolü başından sonuna kadar bizdeydi fakat gol çok gecikti. Biri yüzde yüz olmak üzere iki penaltımız verilmedi ayrıca gol için iyice rakip kaleye yüklendiğimiz anlarda 10 kişi kalmamız bizi tedirgin etti fakat umudumuzu kaybetmedik.

Üç dakika sonra Konyaspor’da on kişi kalınca tüm hatlarımızla rakip üzerine gitmeye başladık. Maçın sonları yaklaşmasına rağmen rakibe önde basıyorduk. Yine Konyaspor defanstan çıkmaya çalışırken Okan’ın baskısı sonuç getirdi rakibimiz hata yaptı, Okan rakibinden kaptığı topla ceza sahasına girdi ve galibiyeti getiren golü kaydetti.

Kazandığımız için sevinçliyiz, önümüzde Antalyaspor maçı var, bu karşılaşmadan da üç puan alarak iddiamızı sürdüreceğiz. Dedi.

 

 

Exit mobile version