Özgür Zengin; o şampiyonluğu Kartal’a getireceğiz!

Yayın: 09:39 - 18.04.2012
Güncelleme: 09:39 - 18.04.2012

Özgür Zengin; Biz ilk dört takım içerisine girerek o şampiyonluğu Kartal’a getireceğiz! dedi. A2 takım teknik direktörü Özgür Zengin, Konyaspor karşılaşması sonrasında Şampiyonluğu hedeflediklerini belirtirken, asıl amaçlarının da A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Özgür Zengin; “Takımımız gün geçtikçe oturmaya başladı ve takımımız oturmaya başladıktan sonra A2 ligi final grubundaki ilk maçımız olan Konyaspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyet sonrasında oynadığımız 8 karşılaşmada mağlubiyet almadık. A2 lig’inde sahamızda oynadığımız 10 karşılaşmanın 9’undan galibiyetle ayrıldık.

Hedefimiz ilk dört takım içerisine girdikten sonra Türkiye şampiyonluğunu elde etmek. Bu anlamda oyuncularım son 7-8 haftadır olağan üstü mücadele gösteriyorlar, hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde bize gece gündüz destek olan Sportif Direktörümüz Ersin Şolpan’a da teşekkür ediyorum. Biz ilk dört takım içerisine girerek o şampiyonluğu Kartal’a getireceğiz. Tek hedefimiz bu.

Ama burada önemli olan diğer bir nokta ise A2 takımımızda forma giyen oyuncuların yarın öbür gün A takımımız içerisinde yer alabilmesi. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Sportif Direktörümüz Ersin Şolpan’la tüm mesaimizi bu oyuncular nasıl A takım potansiyeline taşırız, eksiklerimizi nasıl gideririz diye harcıyoruz. Bireysel ve Mental antrenman programları oluşturuyoruz.

Ben inanıyorum ki gelecekte Kartalspor A takımında oynayacak ve kemik kadroyu oluşturacak 6-7 tane oyuncu çıkacaktır. Bu oyuncuları çıkarttığımız zaman Kulübümüzün ekonomik olarak kurtuluşuna katkı sağlamış olacağız. Altyapımızın amacı bu.

 

 

Exit mobile version