KOLAYI ZORA SOKTU!

Yayın: 20:11 - 29.04.2012
Güncelleme: 20:11 - 29.04.2012

Puan ve kuvvet yönünden iki denk takımın mücadelesi centilmence başlayıp başa baş gidiyor derken 20.dakikada sahneye çıkan Burak’ın araya yaptığı asisti iyi değerlendiren Okan, Kartalspor’u öne geçiren golü buldu. Sonrasında Gaziantep, en hareketli oyuncusu Mithat’la yüzde yüz gollük pozisyonu harcadı. İlk yarı fazla pozisyon gelişmeden aynı skorla kapandı.

İkinci yarıya daha agresif ve hareketli başlayan Kartalspor Timuçin’in asistiyle Okan’ın bulduğu ikinci golle iyice rahatladı. Skor avantajını ele geçiren Bordo-Beyazlılar, rahat futbol oynamaya başladılar. Tabii ki burada Gaziantep’in önemli oyuncularının olmayışı da etkendi.

Fazla söze gerek yok… Bir takım sezon başından beri teknik hatalar ve şanssızlıklarla bu kadar puan toplayabiliyorsa, bu da kadronun ne kadar kaliteli olduğunun açık bir kanıtıdır. Beni hayrete düşüren nokta, takımın en iyisi olan Uğur’un nasıl olup da sezon başında kadroya bile girememiş olmasıdır.

Ani gelişen Gaziantep B.B. atağı golle sonuçlanınca skor 2-1 oldu. Rahat rahat seyrettiğimiz maç stresli geçmeye başladı. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Gaziantep fırsatları gole çeviremeyince deplasmandan puan alamadan evine dönmüş oldu.

Bu maçtan üç puan alması Kartalspor’un son iki haftada mucize aramaya başlamasına yol açacak. Haydi hayırlısı…

Kartalspor, kadrosu itibariyle play-off oynayacak takımdı; yazık oldu. Bu sene de amaçsız ve hedefsiz geçmiş oldu. Önümüzdeki sene umarım finans gücü olan yöneticiler gelir de yıllardır hasretle beklenen Süper-Lig hedefine ulaşılır. Kartal taraftarı ve ilçesi bu mutlu sonun haklı beklentisi içindeler.

 

                                                                                     Erdoğan ÖZYUVA    

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version