MHP Kartal’da Metin Özüpek yeniden seçildi!

Yayın: 13:39 - 30.04.2012
Güncelleme: 13:39 - 30.04.2012

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 8. Olağan Genel kurul toplantısı Uğur Mumcu Mahallesindeki Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezinde gerçekleştirildi. Tek liste halinde seçime katılan Metin Özüpek, 2. Defa MHP Kartal İlçe Başkanı seçildi.

 

Ak Parti ve DSP İlçe Başkanı da izledi

Ak Parti İlçe Başkanının da izlediği toplantıya katılım oldukça yoğundu.  Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili ve MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, MHP İstanbul İl Yönetimi, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yönetim kurulu üyeleri , MHP Kartal Eski İlçe Başkanları Serdoğan Akbay, Şenol Yondemir, MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör,

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı, DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eken ve genel kurul üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Sade bir toplantı oldu

Gündem gereği oluşturulan Divan Başkanlığı’na MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu, Divan Başkanı olurken, üyeliklere Şenol Yöndemir, Afşin Birben ve Şafak Mor seçildiler.

Faaliyet ve Mali Rapor okunduktan sonra MHP Trabzon Milletvekili Hayrettin  Nuhoğlu genel ülke politikalarına değinirken MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, Türk tarihine atıfta bulunan değerlendirmeler içeren konuşma yaptı.

Exit mobile version