Tuzla 4. Bilim Kültür Sanat ve Spor Günleri Başlıyor!

Yayın: 06:47 - 12.05.2012
Güncelleme: 06:47 - 12.05.2012

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Tuzla Bilim Kültür Sanat ve Spor Günleri”, 15 Mayıs Salı günü Çağrıbey İlköğretim Okulu önünden harekete edecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Açılış kortejine Tuzla protokolü, okullar, üniversite toplulukları ve sivil toplum örgütleri katılacak.

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 6 gün sürecek olan etkinlik günleri çerçevesinde 30 farklı etkinlik Tuzlalılarla buluşacak. Etkinlikler ağırlıklı olarak Tuzla sahilindeki tören alanında gerçekleşecek.

 

Tiyatrolar, konserler, yerel standlar, bilim – proje, kültür sanat sergileri, gösteriler ve spor müsabakaları ile dolu dolu geçecek etkinlikler arasında; streetball, futbol tenisi, kano yarışları, deniz küreği yarışları ve dragon bot gösteri yarışı gibi heyecanlı gösteriler de yer alacak. Etkinlik günleri çerçevesinde Gripin grubu ve sanatçı Levent Yüksel de vereceği konserlerle Tuzlalı müzik severlerle buluşacak.

Tuzla 4. Bilim Kültür Sanat ve Spor Günleri 20 Mayıs Pazar günü Tuzla sahili tören alanında düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Exit mobile version