İstanbul Valisi Kartal Cemevi Vakfını ziyaret etti

Yayın: 16:01 - 16.05.2012
Güncelleme: 16:01 - 16.05.2012

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kartal Cem Evi Vakfı’nı ziyaret etti.  15-Mayıs-2012 Günü yapılan ziyarette  Vali ile birlikte, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu,  Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’de bulundular.

Cem Evi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı, Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki heyetle, tüm hizmet alanları (cem ibadet alanı, Bilgisayar Kursu odası, kütüphane, kitap satış bölümü, diğer kurs sınıfları, cenaze hizmet alanı, konferans salonu, kafeterya, yemekhane ve dış alan) gezerek, gördükleri konusunda Başkan İsmail Saçlı’ ya ve Yönetim Kuruluna, yapılanlar ve verilen hizmetler konusunda teşekkür ettiler.

Vakıf Başkanı İsmail Saçlı da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya,  Cenaze hizmetinin otoparkta verildiğini dile getirerek, bu hizmetin amacına uygun yapılması için cem evinin çevresinde bulunan gecekondu alanının Cem evine devri konusunda yapılan çalışmaya destek verilmesini arz etti. Konunun tez zamanda çözüme kavuşturulması konusunda yardım beklediklerini dile getirdi. Vali Mutlu’da, gerekenin yapılacağını, yardım edileceğini dile getirdi.

Yemekhaneye geçildi, yemekhanede yenilen lokma ve yapılan duayla valinin ziyareti esenlik içinde tamamlanarak cem evinden ayrıldılar.

Exit mobile version