Gereksiz refüj kaldırıldı!

Yayın: 12:03 - 17.05.2012
Güncelleme: 12:03 - 17.05.2012

Haberimiz sonrasında Belediyeden duyarlı davranış…

 

Kartal merkezde bulunan Yukarı Mahalle Doğan sokağın çıkış kısmındaki Cumhuriyet caddesi üzerinde daralmaya sebep olan gereksiz refüj nihayet ortadan kaldırıldı.

 

Yavuz Selim Devlet Hastanesinin de hem ana giriş hemde acil giriş yolu olarakta kullanılan bu sokağın çıkışında yolu daraltan gereksiz refüjle ilgili daha öncede defalarca haber yapmamıza rağmen ilgilenilmezken, dün hastanede çıkan küçük çaplı bir yangın neticesinde itfaiye araçlarının sıkıştığını resimlerle gösteren haberimize Kartal Belediyesi duyarlılık göstererek hemen çalışma başlattı.

Belediyenin duyarlı davranışı takdire şayan oldu!

16 Mayıs günü Yavuz Selim Devlet Hastanesinde küçük bir yangın için gelen büyük itfaiye araçlarının yolda dönemeyerek çıkamaması üzerine yaptığımız  Körolası sokakla ilgilenen yokmu? http://www.kartalgazetesi.com/18712-korolasi-sokakla-ilgilenen-yokmu  Başlıklı haberimiz sonrası 17 Mayıs sabahı Kartal Belediyesine bağlı ekiplerin bu sorunu çözmek için işe koyulduklarını görmek halk adına bizleri sevindirdiğini belirtmek isteriz. Belediyeyi tebrik etmek lazım.

Exit mobile version