Kartal’da Doktora Maganda Dayağı!

Yayın: 06:26 - 21.05.2012
Güncelleme: 06:26 - 21.05.2012

Kartalda Acil Yardım İstasyonu’nda görevli 112 doktoru, ambulans önüne park eden kişileri uyardığı için feci şekilde dövüldü. Burnu iki yerinden kırılan ve kafasında şişlikler oluşan doktor, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından Kulak Burun Boğaz servisinde tedavi altına alındı. 

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin bahçesindeki Acil Yardım 112 İstasyonu önünde meydana geldi. 112 istasyonunda görevli doktor İsa Bugün, istasyonun önündeki ambulanslara ait alana park eden otomobil sürücüsüne, ambulansların giriş çıkışını engellediği için aracını başka yere park etmesini söyledi.

Doktorun uyarısına sinirlenen şahıslar otomobilden inerek doktoru feci şekilde darp etmeye başladı. Bu sırada doktoru saldırganların elinden kurtarmak isteyen bir güvenlik görevlisi de 7-8 kişi oldukları öğrenilen şahıslar tarafından darp edildi. 

Şahıslar 34 VDM 26 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı. Doktor İsa Bugün de Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından aynı hastanenin Kulak Burun Boğaz servisine yatırılarak tedavi altına alındı. Bugün’ün burnunun iki yerinden kırıldığı tespit edilirken kafasında da çok sayıda şişlikler oluştu. 

Aldığı yaralar sebebiyle konuşmakta zorlanan İsa Bugün, 112 istasyonu önündeki ambulanslara ait park yerine otomobilini yanaştıran şahısları ambulans giriş çıkışını kapattıkları için uyardığını belirterek, “Ben şahıslara otomobillerini başka yere çekmelerini söylememle birlikte hızla üzerime gelerek bana saldırdılar ve bu hale getirdiler” dedi.

Olayın ardından hastaneye gelerek Bugün’ün bilgisine başvuran polis ekipleri, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin hastanede trafik kazası sonucu bir yakınlarını kaybettikleri ve bu nedenle de acil serviste görevlileri tartaklayarak etrafa zarar verdikleri öğrenildi. CİHAN HABER AJNSI

Exit mobile version