SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu Öğrencileri İzleyenleri Büyülediler!

Yayınlanma:
ABONE OL

Eğitimin bütünleşik bir süreç olduğuna inanan Ahmet Şimşek Koleji, sahip olduğu misyonu ve oluşturduğu vizyonu Ahmet Şimşek Anaokulu’na taşıyor.Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu Yıl Sonu Etkinlikleri nedeniyle Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde minik öğrenciler çok renkli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Etkinliğe; Kurucu Temsilcisi , Genel Eğitim – Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek ve İlköğretim Okul Müdürü Hasan Delikenli birer konuşma yaparak programa başladılar.

 

Kurucu Temsilcisi,Genel Eğitim ve Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek ise; konuşmasında“Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm imkanları sunuyoruz. Gerek kaliteli Türk ve Amerikalı eğitim kadromuz, gerekse sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz her çocuk için sahip olabilecekleri özel bir şanstır.

Ahmet Şimşek Koleji olarak eğitim-öğretim kalitesinden taviz vermeden en üst düzeyde, en geniş imkanlarla hizmet üretirken, bunu hiçbir özel okulla mukayese edilemeyecek ölçüde ekonomik fiyatlarla gerçekleştirdik. Amacımız; geleceğimiz olan çocuklarımızın bu imkanlardan faydalanmasıdır.Hedefimiz; çocuklarımızı geleceğe donanımlı olarak hazırlamak, bu hedefimizi Türkiye çapında yapılan okulistik sınavlarındaki Türkiye birinciliklerimizle kanıtladık”, diyerek çocukların her konuda eksiksiz yetişmesine ne kadar önem verdiklerini vurguladı.

Okul Müdürü Hasan Delikenli yaptığı konuşmasında” Türkiye çapında yapılan okulistik sınavlarında muhtelif sınıflarda Türkiye birincilerimizin başarılarını kutluyoruz, ayrıca okulumuzda bir kumanda ile soru çözmek artık kolay .Çünkü çocuklarımız artık dünyanın en gelişmiş  projeksiyonlu Wall-marker akıllı tahtaları sayesinde Türkiye’nin en büyük interaktif bilgi platformu ile bu teknolojilerin içini doldurduk.Öğrencilerimiz şifreleriyle dünyanın her yerinde kullanabilirler.” Büyük Atatürk’ün de dediği gibi “Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. ”dedi.

 

Daha sonra programa başlayan Özel Ahmet Şimşek Koleji’nin minik Ana sınıfı öğrencileri ana kucağından yeni kopmuş, okul denilen ikinci yuvalarıyla yeni tanışmışlardı. Ancak sanki yıllardan beri eğitim görmüş gibi kendilerini izleyenleri adeta büyülediler.

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurum’larında Anasınıflarının Yıl Sonu Gösterisi adeta görsel bir şölene dönüştü. Dünya Barışı , Yaşam Ortakları, Trafik Canavarı, Etik Kurallar,Aylar, Sağlıklı Beslenme gibi eğitici dramaların yanı sıra, Halk oyunları, klasik bale, modern dans, İngilizce sunumlar ile rengarenk giysileri içinde muhteşem bir anaokulu gösterisi sunumu gerçekleştirerek adeta izleyenleri  büyülediler.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]