KARTALSPOR DÖRT NALA

Yayın: 08:29 - 15.09.2009
Güncelleme: 08:29 - 15.09.2009

Bank Asya 1.Ligi’nde mücadele eden Kartalspor, yeni transferlerine lisans çıkartmak suretiyle sıkıntılarının çoğunu hallederek rahat bir nefes aldı. Bu noktada Kartalspor’a destek olan eski Kartallı futbolcu kardeşlerime teşekkür ederken, işi yokuşa süren birkaç futbolcuyu da şiddetle kınıyorum. Özellikle İskender, sana sesleniyorum; senin ekmek yediğin, seni ‘İskender’ yapan kulübünle anlaşman, onları yarı yolda bırakmaman gerekirdi. Ayrıca 14-15 futbolcu kardeşinin istikbalini göz ardı etmemen sana yakışandı. Bana her konuşmamızda sana ilk olarak Kartal’da tezahürat yapıldığını ve seni bunun çok gururlandırdığını söylerdin. Bu yönetim senin paranı düzenli bir şekilde ödeyecekti; yanlış yaptın İskender…

Gelelim maçımıza… İlk 15-20 dakika Dardanel’in üstünlüğü ile geçerken kaçırdıkları ciddi bir pozisyonla da bir golden oldular. Bu dakikalardan sonra oyunu dengeleyen Kartal, ilk yarıyı rölanti bir şekilde tamamladı. İkinci yarı da fazla pozisyon zenginliği olmadan düşük tempoda geçti.

Ligin sürpriz takımı Kartalspor sahasında Dardanel’i  65.dk.da Yakubu’nun attığı tek golle geçerek bordo beyazlılara üç puanı getirdi.

Kartalspor ilerleyen haftalarda pres yapıp tek topla hızla hücuma çıktığında futbol seyri daha da güzel bir hal alacak; böylelikle sıkıntıdan yeni çıkan Kartalspor’un kendine olan güveni de artacak.

Sistemini de tam olarak oturttuğu zaman da Kartalspor çok canlar yakmaya devam edecek.

Takımımızın şu anki futbolundan belki zevk almayabilirsiniz, ama bu kadar sıkıntılı döneme rağmen elde edilen puan tablosunu ayakta alkışlamalıyız.

Haydi Kartal, dört nala koşmaya devam… Bütün kalbimiz seninle…

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version