SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ortaya Karışık!

Yayınlanma:
ABONE OL

TEGV Semiha Şakir Öğrenim Birimi, 2012 yılı İlkbahar Dönemi kapanışını bir tiyatro gösterisi ile yapıyor!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Kartal Atalar’da bulunan Semiha Şakir Öğrenim Birimi’nin gönüllülerden oluşan tiyatro grubu, 10 Haziran 2012 Pazar günü “Ortaya Karışık” adlı oyununu sergileyecek.

Türkiye’nin eğitim alanında en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) Semiha Şakir Öğrenim Birimi, 10 yıldır Atalar’da, 7-16 yaş grubundaki çocuklar için ilköğretime destek sosyal etkinlik programları uyguluyor.

 

TEGV Semiha Şakir Öğrenim Birimi, 2012 İlkbahar etkinlik döneminin kapanışı dolayısıyla, İstek Özel Uluğbey Okulları’nda bir tiyatro gösterisi gerçekleştirecek.

 

Gönüllülerin rol aldığı oyunla ilgili bilgiler aşağıda yer alıyor.

 

Oyun adı: Ortaya Karışık

Tarih: 10 Haziran 2012 Pazar, Saat: 18:30

Yer: İstek Özel Uluğbey Okulları, Atalar Caddesi Akgün Sokak

No: 27 Atalar/Kartal

TEGV gönüllülerinin, TEGV çocuklarının, velilerin ve eğitime gönül veren eğitim dostlarının buluşup kaynaşmalarını amaçlayan ve herkese açık olan bu etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecek.

TEGV gönüllülerini bu oyuna Baykuş Sanat Merkezi hazırladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 38 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 54 Öğrenim Birimi, 21 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ve 3 İl Temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor.

Kuruluşundan bu yana 1,5 milyon çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]