Kartal Meydanında Sünnet Şöleni!

Yayın: 07:01 - 09.06.2012
Güncelleme: 07:01 - 09.06.2012

Kartal Belediyesi yaptığı açıklamada,

“Kartal Belediyesi olarak sosyal politikalarımızı belirlerken; uygulamaya geçirdiğimiz projelerin halk tarafından benimsenmesini önemsiyoruz.  Projelerimiz ve kampanyalarımızın kalıcı bir nitelikte toplumsal yaşamda varlık kazanmasını istiyoruz.

Tüm Kartallıların ücretsiz yararlanabildiği “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet” kampanyası kalıcı sosyal politikalarımız arasında yerini alıyor. Yıl boyu ücretsiz cerrahi sünnet kampanyasıyla gözettiğimiz halk sağlığına dönük uygulamaların genel sağlık politikası kapsamına alınmasını amaçlıyoruz. Aynı zamanda Belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleniyle sünnetin tıbbi, operasyonel niteliği kadar geleneksel yönünü de ilçemizde yaşatıyoruz.

Sünnet Şöleni’ne katılmak isteyen aile ve çocuklarımıza geleneksel sünnet kıyafetlerini dağıtıp çocuklarımıza kendi şölenlerinde eğlenme olanağını da sağlamış oluyoruz. Bu sene de 9 Haziran Cumartesi saat 14:00 itibariyle Kartal Meydanı festival alanına dönüşüyor.

Çocuklar için şişme oyun parklarından, palyaçolara; jonglörden, illüzyonistlere kadar bir dizi etkinlik çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlayacak. 9 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’de Kartal Meydanı’nda çocukların aileleriyle birlikte hoş vakit geçirecekleri sanatçı Gökçe’nin  konseri  de Kartallıları bekliyoruz”dedi.

Exit mobile version