SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadın Şöleninde Tuzlalı Kadınlar Yılın “En”Lerini Seçti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kadın Şöleni’, Tuzla Sahili tören alanında başladı. 22 Haziran’a kadar çeşitli etkinliklerle sürecek kadın şöleninde, Tuzla’daki hemşehri derneklerinin kadın üyeleri kendilerine ayrılan standlarda yöresel zenginliklerini Tuzlalılarla paylaşıyor.

Sıcak havaya rağmen yoğun bir katılımla açılışı yapılan Kadın Şöleni’ne AK Parti Milletvekilleri Belma Satır, Alev Dedegil, AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı  Özlem Topal, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve eşi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş, kadın sanatçılar ve yazarlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kadın eli değen her konuda nezaket, letafet ve merhametin yeşerdiğini belirterek, Türkiye’de bir ilk olarak ‘Kadın Şöleni’ düzenlediklerini  ve sosyal hayata kadınlarımızın yaptığı katkıya vurgu yapmak istediklerini ifade etti. Başkan Yazıcı, “Bizim medeniyetimizde kadın anne olarak şefkattir, yar olarak sevgidir. Kadına layık olduğu değeri en iyi şekilde konumlandıran bir medeniyetin sahipleri olarak, kadınlarımızı başımızın tacı olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet de törende yaptığı konuşmada, özellikle okuma yazma kursuna katılan Tuzlalı kadınları, başarıları ve medeni cesaretlerinden dolayı kutlayarak, kendilerini yetiştirme konusunda devletin her zaman kadınlarımızın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Tuzlalı kadınlar tarafından seçilen, medya, sanat ve iş dünyasından yılın başarılı kadınlarına ödül ve plaket verildi. Şölende ayrıca, okuma yazma kursunu başarı ile tamamlayan Tuzlalı kadınlara sertifikaları da şölene katılan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Şölen 22 Haziran’a Kadar Devam Edecek

22 Haziran’a kadar konserler ve çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Kadın Şöleninde, Tuzla’daki hemşehri dernekleri kadın üyeleri, kendilerine ayrılan standlarda yöresel el sanatları, yemekleri ve kıyafetleri gibi kültür ve sanat ürünlerini sergiliyorlar. Kadın Şöleni’nde ayrıca,  Tuzla Belediyesi tarafından kurulan standlarda da, kadınlarımıza yönelik çeşitli etkinlikler de yer alıyor. Kişisel bakım, aksesuar, diyet, moda, psikoloji, evlilik ve çocuk ilişkileri gibi alanlarda danışmanlardan bilgi alabilecek olan kadınlarımız, kitap standlarında yazarlarımızla buluşacak ve imza günlerine katılabilecekler.

Tuzlalı kadınlar tarafından seçilen ve Kadın Şöleni’nde ödül alacak olan yılın ‘en’leri:

Yılın Haber Spikeri            : CNNTÜRK  BAŞAK SENGÜL

Yılın Tartışma Programı   : CNNTÜRK  NAGEHAN ALÇI

Yılın Kadın Sanatçısı                     : Aşk En Büyüktür Her Zaman (Albüm) İZEL

Yılın Kadın Dizi Oyuncusu           : Yahşi Cazibe          ASLIHAN GÜRBÜZ

Yılın Kadın Yazarı              : CEMALNUR SARGUT

Onur Ödülü                         : Öyle Bir Geçer Zamanki MERAL ÇETİNKAYA

Yılın Kadın TV Yöneticisi : Show TV AYHAN BÖLÜKBAŞI

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi : Çocuklar Gülsün Diye     GÜLBEN ERGEN

Yılın Dizisi                            : SUSKUNLAR

Yılın TV Muhabiri              : Kanaltürk   NİLAY KARAKAŞ

Yılın Kadın Muhabiri                    : Yenişafak Gazetesi MEZİN TANRISEVEN

Yılın Filmi                           : FETİH 1453

Yılın Kadın Programı                    : Güzel Günler ŞEBNEM KISAPARMAK

Yılın Kadın Sporcusu                     : BURCU ÇETİNKAYA

Yılın Kadın Köşe Yazarı                 : BUGÜN GAZETESİ          Gülay Göktürk

 

 

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]