Kaymakam Hamurcu kime sitem etti?

Yayın: 07:31 - 20.06.2012
Güncelleme: 07:31 - 20.06.2012

TFF 1.lig’inde mücadele eden Kartalspor Kulübü tesislerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sitemli bir konuşma yapan Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, kulüp yönetiminde profesyonel adımların atılması konusunda geri adım atıldığını dile getirdi.

Futbol kulüplerinin yaşadığı ekonomik sıkıntıları şirketleşerek sistemli bir zemine kavuşturmak için atılan adımların hızla ilerlemesinin gerektiğini dile getiren Hamurcu, ancak bu adımlardan geri adım atıldığını ifade etti.

Hamurcu, “Ergenlik çağından olgunluk çağına geçmiş bir Kartalspor var. Geçen seneki kongrede aynı borçlar gündemdeydi hala aynı borçlar gündemde.

Hamurcu, buna üzüldüğümü belirtmek istiyorum

Biz kurumsallaşma yapın, artık bu kulübün yükünü belediyenin, kaymakamlığın, Ahmet’in, Mehmet’in sırtından çıkarın dedikçe ısrarlı bir şekilde geri adım atma gibi bir davranış içerisine girildi, buna üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

Kartalspor evet başarılı sayılabilecek bir sezon geçirdi. Ancak daha başarılı olabilirmiydi, evet olabilirdi. Üzüntümüz biraz önce başkanın dediği gibi bizden daha iyi olmayan takımların ilk altı içerisine girip üçünün süper lige çıkması ve eminim ki biz onlardan daha iyi bir takımdık” diyerek sözlerini tamamladı.

Exit mobile version