Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe’de!

Yayın: 09:51 - 23.06.2012
Güncelleme: 09:51 - 23.06.2012

Hasan Ali Kaldırım: Fenerbahçe’de iki sevinci birden yaşadım!

Fenerbahçe, Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım’ı renklerine bağlarken, yeni takımına çok çabuk uyum sağlayacağını belirten genç futbolcu ise bugün iki sevinci birden yaşadığını söyledi.

2012-13 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Kayserispor’da sergilediği futbol ile ilk 11’in vazgeçilmezi olan ve ardından da A Milli Takım’da forma giyen başarılı sol bek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Ali, Fenerbahçe’ye imza attığı gün Avrupa davetinin de beraberinde gelmesinin sevincini iki kat artırdığını söyledi. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü, tesisleri ve stadı gezince birkez daha idrak ettiğini belirten Hasan Ali, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe camiası onca sıkıntıya rağmen şampiyonluğu son maçta kaçırdı. Büyük bir camia olduğunu yaşanan tüm sıkıntılara rağmen iki kupada final oynayarak gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası’nı hem de Bursaspor gibi güçlü bir takımı farklı yenerek kazandı. Süper Lig şampiyonluğu finalini ise son anda kaybetti.”

Hasan Ali Kaldırım, yeni sezonda çok daha iyi bir Fenerbahçe’yi herkesin izleyeceğini de belirterek, “Yeni kulübüme imza attığım gün, UEFA da Şampiyonlar Ligi’nde oynayabileceğimizin davetini yaptı. Hem imza hem böyle bir müjde benim için çifte sevinç oldu.” diye konuştu.

 

İstanbul CHA

Exit mobile version