SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Polis müdürleri terfi heyecanı yaşadı!

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde terfi heyecanı yaşandı. Bir üst rütbeye terfi eden emniyet müdürleri düzenlenen törenle rütbelerini aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı törende 99 emniyet müdürüne rütbeleri törenle takıldı. Hüseyin Çapkın, yaptıkları vazifenin kutsallığına işaret ederek, toplumun her kesimine yaptıkları hizmetin bir etkisini ulaştırdıklarını belirtti.

Zeytinburnu Polis Eğitim ve Kongre Merkezi (PEKOM)’nde düzenlenen terfi törenine; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile üst rütbeli polis müdürleri ve terfi alan müdürler katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Terfi alanlar adına Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Özsavaş bir konuşma yaparak, özellikle eşi ve ailesine, görev yaptığı süre içindeki desteklerinden ötürü teşekkür etti. Özsavaş’ın, konuşmasındaki ailesiyle ilgili bölümü katılımcılardan alkış aldı.

MUTLU: HUZUR VE ASAYİŞ NOKTASINDA ELDEN GELENİ YAPIYORUZ

Vali Mutlu, terfi alan polis müdürlerine hitaben, görevlerinin yeni sorumluluklar getirdiğini belirterek, bu sorumlulukları hakkıyla yerine getireceklerine inandıklarını dile getirdi. İstanbullulardan sorumlu olan bekçisinden valisine kadar herkesin sorumluluk taşıdığını belirten Mutlu, huzur asayiş noktasında ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini dile getirdi.

ÇAPKIN: HERKESE KATKI SAĞLIYORUZ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da polislik mesleğinin kutsallığına işaret etti. Polisin fedakâr şekilde çalışarak herkese mutlaka bir katkı sağladığını belirten Çapkın, kimi zaman bomba koyanları bularak, kimi zaman dövülenleri yakalayarak, herkese katkı sağladıklarının altını çizdi. Polisliğin fedakarlık üzerine kurulu olduğunu ve aile üyelerinin de bir süre sonra bu durumu özümsediklerini belirten Çapkın, “Evde bir iki gün kalsanız ‘sen niye evdesin’ diyorlar. Böyle bir görev içindeyiz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından, birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 19, ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 15, üçüncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 32 ve 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 33 polis müdürüne törenle rütbeleri verildi. Birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden müdürlere rütbe ve hediyeleri, Vali Mutlu ile Emniyet Müdürü Çapkın tarafından verildi. Hediye olarak kol saati alan müdürlerin eşlerine ise çiçek verildi.

Birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen emniyet müdürleri arasında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu, Güvenlik Şube’den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Karabörk, Şahin Çiftçi, Gökhan Özsavaş, Tuğrul Pek, Cemil Bayazıt, Fatma Karaduman, Kemal Elbir gjbi isimler yer aldı.

 

İstanbul CHA

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]