Kartal DP Kongresini Yaptı

Yayın: 21:20 - 17.09.2009
Güncelleme: 21:20 - 17.09.2009

Demokrat Parti (DP) Kartal İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kongresi geçtiğimiz Pazar günü büyük çoğunluk sağlanarak İlçe binasında gerçekleştirildi. Başkanlığa, atamayla ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Tunç seçildi..

Kartal DP üyeleri geçtiğimiz Pazar günü kongrelerini yaparak ilçe Başkanı ve yönetim kurulunu belirledi. Başkanlığa, atamayla ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Tunç seçildi.

1983 yılında Kartal Anavatan Partisi kurucularından olan Mustafa Tunç, partinin İlçe Sekreterliği görevini de yürütmüş. Uzun yıllar sendikacılıkta yapan Tunç, Vatan konusunda kimseye taviz vermeyeceklerinin özellikle altını çiziyor.

Tunç:” ülkemizde kutuplaşmalar olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu gidişata asla duyarsız kalamazdık. Açıkçası merkez iki parti olan Anap ve DP’nin birleşmesi bizi heyecanlandırdı. İlçe Başkanlığı için davet edildiğimiz zaman severek kabul ettik. Hem tavan hem taban birleşmeye sıcak bakıyor, bu birleşme siyasi arenada ciddi sinerji yaratacağından eminiz” dedi.

Bölgesel davranarak ya da mezhep ayırarak asla bir yerlere gelinmeyeceğine de değinen Tunç:” Herkes bizim insanımız. Vatan Milletin bu şekilde bölünmesine asla müsaade etmeyiz. Vatan konusunda kimseye taviz verecek lüksümüz yok” dedi.

Kastamonu 1956 doğumlu olan Mustafa Tunç evli ve iki çocuk babası.

Kartal DP Yönetim Kurulu Listesi

Mustafa Tunç (Başkan) – Mustafa Temeltaş (Teşkilat Başkanı) – Mustafa Çıtak (İlçe Sekreteri) – Orhan Yaşan (Muhasip) – Sadık Kalkavan (Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan) – Hüseyin Tozkoparan – Cemal Karadeniz – Reşat Aydın – Adnan Sancak – Selma Arıklar – Aydın Bayır – Ayvaz Çağlayan – Kadem Dilmaç – Zeki Yıldız – Süleyman Güzeltepe – Hakan Çolak – Coşkun Bayrak – T. Necati Yavuz – Gülümser Evyapan

Exit mobile version