Dadaşlar Maltepe’deki yeni vakıf binasında iftarda buluştular

Yayın: 13:11 - 04.08.2012
Güncelleme: 13:11 - 04.08.2012

Dadaşlar Maltepe’deki yeni vakıf binasında iftarda bir araya geldiler. Maltepe’de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı mütevelli üyelerini iftar yemeğinde bir araya getiren Başkan Suha Dengizek, “ Bizler bu vakıf binasını bu aşamaya kadar getirdik. Bundan sonrası için de tüm Erzurum’lulara sorumluluk düşüyor” dedi.

 

Vakfın yeni binası kıskandırıyor…

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 5 katlı yeni binasında Dadaşlara hizmet vermeye başladı. Her katında ayrı fonksiyonel birimlerin yer aldığı vakfın oturma salonu herefene salonunda iftar yemeği verildi.

Mete Bey yine ilgi odağı oldu…

Kurtlar Vadisi dizisinde Mete Bey rolünü canlandıran Erzurum Dumlulu olan gururumuz Recep Cinisli davetliler arasında yine ilgi odağı oldu.

Hemşerileri Mete Bey ile sohbet etmek ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Vakıfta ilk iftara yoğun bir katılım oldu!

İftar davetine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti İBB Meclis Üyesi Abubekir Taşyürek, Av. Necati Bölükbaşı, önceki dönem MHP Milletvekili Mücahit Himoğlu, Kurtlar Vadisi dizisinde Mete Bey rolünü canlandıran Erzurum Dumlulu olan gururumuz Recep Cinisli, vakıf yönetim kurulu üyeleri, işadamları, basın mensupları katıldılar.

Exit mobile version